UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Все ок у нас было
-
Привіт всім, шукаю кімнату на 2 місяці. Бажано район мальборо або рундле.
-
Люди розвиваються 😅
-
Привіт, хтось знає україномовного еміграційного консультанта? Потрібно дізнатись чи підходить професія на ПР?
-
Вставлю свои 5 копеек: здесь приглашение не работает в Канаде. Вы не можете кого то просто Пригласить. Человек должен податься на визу в Канаду. В зависимости в каком статусе отношений вы находитесь с этим конкретным человеком, то и возможные опции будут очень варьироваться. Единственное, что я могу подразумевать под "приглашением" это подкрепление сопроводительного письма от вашего имени ( клянусь оберегать, финансово помогать и если что то еатворит то буду отвечать) к его заявлению при подаче на визу. Но если вы не гражданин и имеете временную визу то письмо никакого веса иметь не будет
-
Раніше я б сказав, що це така херня відкрити чекін аккаунт, що там можна зробити не так, щоб виглядати некомпетентно, але після того, як в bmo робили тещі, і дівчина-адвайзер ще й спец по інвестиціям наробила такої херні, що нічого не працювало і я витратив години з саппортом на пофіксити це все, я вже не впевнений, що це тривіальна операція :)
-
🤞🏼
-
Тим хто має польську ! Пробачте друзі! А може вам допоможе!
-
5+ нових рекомендованих вакансій, які можуть вас зацікавити. 👉 Менеджер з продажу Торгцентр · Дистанційно 👉 Менеджер з продажу 15000 - 30000 грн* · AntiSchool Online · Дистанційно 👉 Менеджер з продажу 16000 - 35000 грн* · JustSchool · Дистанційно 👉 Менеджер з продажу (запис на безкоштовні пробні уроки) 12000 - 25000 грн* · AntiSchool Online · Дистанційно 👉 Менеджер з продажу зі знанням польської мови 30000 - 60000 грн* · A-Play Recruiting · Дистанційно 🔎 Подивитися всі нові рекомендовані вакансії
-
Я не в Канаді (ще), але таке правило здається всюди, тому і звернула увагу бо це супер дивно 😅
-
Тут є таке правило взагалі якщо щось купив і продаєш, то зразу -25% 😂
-
Привіт, можливо хтось дізнавався вже чи підходить професія Electrical assistant підходить на PR?