UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Роумінг буде не за саму смс, а за факт користування сервісом за кордоном
-
Звідки вилітаєте?) Ми також прилітаєм 4.12
-
Ізі
-
Підкажіть будь ласка яка треба довідка від колишнього чоловіка для дитини щоб податися на ПР? Може хтось стикався з таким
-
Думаю що не складно.
-
Доброго дня, шукаю роботу на складах, у магазинах. Дякую!
-
может кто на форуме водит GMC Terrain или Yukon (2013-2015 г.) Подскажите как машины, капризные ли, часто ломаются ли, каковы в обслуживании, каков расход (бензин, расходники), можно в личку.
-
Только что в другом канале увидел
-
А чи звертався хтось до Centre for newcomers? В мене вчора була персональна зустріч з нашою дівчиною -Анна Мартинюк. Чесно кажу, думала буде не про що, бо в мене и резюме непогане і багато вже знаю про місцеві приколи, але Ртриаоа банато нової інформації, проаналізували резюме, цілий файл з корисними посиланнями і новими сайтами доя роботи/волонтерсива. І потім ще обіцяли присилати вакансії, хоча чесно кажу я не шукаю прям будь яку роботу, тобто зі мною складно. А так я зрозуміла, що в неї і вакансій багато, які вона буле шерити. 2,5 години приділила Аня і я вважаю буде дуже корисно, особливо тим хто тільки прилетів і не знає так багато про канадський маркет. Спробуйте-не больно і безкоштовно.