UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дневной лимит на снятие наличных в Украине со счетов в иностранной валюте вырастет с 30 тысяч до 100 тысяч грн в эквиваленте. Этот лимит также распространяется на снятие валюты за границей со счетов в иностранной валюте, открытых в банках; За рубежом снятие валюты с гривневых счетов ограничено лимитом в 100 тысяч грн в месяц, чтобы предотвратить выведение капитала за границу в значительных объемах. Дневной лимит в 100 тысяч гривен на снятие средств в Украине с гривневых счетов остается действующим.
-
Це дуже дивно. Коли відправляються гроші, вказується номер рахунку, ім'я і прізвище одержувача. Якщо вони не співпадають, гроші повертаються. Якщо мені не зраджує пам'ять, при надання заявки на фіндопомогу онлайн, ти заповнюєш свої ім'я і прізвище, і номер wp. Система перевіряє, чи це дійсно wp на твоє ім'я. І відправити гроші на інше ім'я система не дасть.
-
Продам PS4 в хорошому стані З двома контролерами( та з зарядною станцією для контролерів) та трьома іграми Також усі кабелі в наявності Ціна 220$ Забрати можна в Downtown
-
Ребят ,скажите может у кого то осталось глистогонное для котят ?в лс пожалуйста🙏🏻
-
Доброго дня! Мама летить до 4.12.2023 Варшава-Франкфурт-Калгарі. Дуже потрібна допомога в супроводі, оскільки це для неї перший досвід (взагалі ніколи не літала, їй 67 років. ) Боюся, щоб вона не розгубилася в Франкфурті. Дуже вдячна всім, хто відгукнеться🙏
-
🇺🇦Українці в Калгарі, готуйтесь до UCrazy Comedy Stand Up! 😁 Ми нарешті їдемо до Вас з нашими найкращими жартами та новим сміливим матеріалом😁 Для вас виступатимуть одні з найкращих коміків UCrazy: Юрій Наконечний – багатодітний стендапер з молодою тещею та американською візою. Посивів, бо памʼятає пломбір за 10 коп. та ковбасу за 2,20. У його рідному місті найкраща кава та найбільший страх москалів. Іванна Миколаївна – доцентка диванної кафедри в питаннях сексу. На разі займається тільки теорією. Раз попрактикувала, і вже сім років виховує сина. Її жарти про гаряче й не дуже, про жінок та чоловіків, та про Канаду очима імігрантки Алєкс Коцик – стендап-комік, засновник UCrazy, знявся в 40 фільмах (не в німецьких короткометражках). Поголив голову, щоб бути 10 з 10. Розповідає власні історії з життя, а люди вважають, що то жарти. Не залишає жодного глядача в залі без уваги Придбати квиток - www.eventbrite.ca/e/ucrazy-show-in-calgary-tickets-751248814427?aff=R Давайте проведемо цей вечір вихідного дня разом!
-
Дуже дякую за вiдповiдь.
-
Були у Міллер?) вгадала?)