UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю сусідку/сусіда. 2 окремі кімнати в квартирі 3 бедрум 900$ .Спільна кухня,зала,ванна кімната.Пральня окремо.Квартира розташована в 5 хвилинах від станції метро має дуже гарну транспортну розв’язку,поряд супермаркети,кафе,безліч магазинів,зелені парки.Це тихий ,гарний район з усім необхідним. Адрес 9790 Bonaventure SE За більш детальною інформацію звертайтеся в особисті повідомлення
-
Не зря. Они то примут и немытые( никто проверять не будет), но я мою из-под молочки, это привычка ещё с Киева. Я вам больше скажу, мою все баночки из-под йогуртов- соусов, которые выбрасываю в переработку…
-
Є такий жанр - комедія. В ньому застосовуються класичні прийоми - соціальний контраст, гротеск, сатира. Ними користуються не тільки русняве говнокіно, а і французькі комедії, які десятками щорічно випускаються в себе на батьківщині, також такі коміки як Адим Сендлер, Чені Чейз і ще купа коміків американської школи. Що там показують на болотах - не цікаво зовсім, добре що ви маєте сили знати що в них там по комедіям. З 95 кварталу там акторка Олена Кравець. Крім неї Ірина Гатун - акторка театру Чорний Квадрат, Юрій Ткач - телекомік, не бере участь о 95 кварталі, Ігор Ісаєнко- актор театру на Лівому Березі, до дітей питань немає, думаю, також Андрій Данилко, гравці Шахтаря Пʼятов і Коноплянка, а також Олексій Тритенко - актор Молодого театру. Державні кошти присутні, але частково. І судячи з вашого коментаря ви нічого не розумієте в кіно і кіновиробництві, щоб судити про те, скільки робочих місць і робочих годин надається робітникам креативних я творчих професій, які через пандемію і війну залишились з мінімальними доходами. І також ви нічого не розумієте в кінодистрибьюції щоб розуміти, що боксофіс легких комедій набагато вищий за фестивальний контент, що також дає можливість не закриватися кінотеатрам де працює хренова туча людей, оскільки 50% брксофісу передається кінотеатрам. Тому, будь ласка, залиште свої судження про податки і ваші кошти бабусям. І не рвіть тєльнік. Це одна єдина комедія. Розслабтесь, сміятись не соромно.
-
Ну так і мовчіть. Ваші ліниві судження - настільки ж стереотипні як і образ гівноактора з кацапії який розмовляв і сперечався з тєліком. Буду робити висновки з того, що читаю. Те що ви говорите - пропаганда невігластва, тільки це не кінообрази, а реальна провокація.
-
ну я читав загальні ознаки діабету, і серед них є втома, голод, спрага і ше інші, але мені здається що такі ознаки мають і інші здорові люди, але мені потрібно знати точно. Ну і в недалекому минулому любив солодощі всякі їсти від чого теж збільшується інсулінорезистентність. Тому краще провіритись
-
Якщо таки підете у walk-in, то чітко опишіть симптоми, скажіть що були б вдячні, якби дали направлення на загальний аналіз крові і щоб перевіритися на показники діабету for the peace of mind. Якщо відмовлять, то є лабораторії Varsity, де за $10 можуть протестувати (якщо там не щось супер круте-генетичне і т.д.)