UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну типа Цири забрала его с единорогом своим на волшебный остров, а-ля Авалон
-
Помер же, вилами проткнули
-
Думаю пан Сапковський розуміє і так, що на будь якій книзі в якій буде слово «відьмак» він шикарно заробить) Хоча існує ймовірність початку другого пришестя, більше шуму - більше прибуток. Але я думаю він не зовсім дурний, ігри принесли продажі книгам, а не навпаки, ігри шикарно вписались як своєрідне продовження історії. Руйнувати цей світ сенсу не багато
-
Привіт, підскажіть як отримати канадські водійське посвідчення в при цьому зберегти оригінал українського посвідчення? Чув, що якось через Едмонтон це можна зробити
-
Дякую
-
Ми доплатили на 2-х 270 СA, при тому що такі окуляри для чоловіка в районі 200 СА, без бенефітів в інтернеті , в нього із зором все ок. Поділилась своїм досвідом, кожному вирішувати що робити далі і куди звертатися
-
Despada для чоловіка (сонцезахисні) +60 са
-
Претензій будь яких до закладу я не маю, а ось до подачі про те що безкоштовно лінзи та окуляри сонцезахисні - є питання. Я не моніторила інформацію до, тому вирішила поділитися досвідом, і будь який досвід вчить . Тому із стоматологом буду вже більш уважна та відповідально віднесуся до питання🙃
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста.. 1. Если подать заявку на Sin онлайн, как скоро получишь этот номер? Как быстрее онлайн или поехать и на месте получить? 2. Есть ли в аэропорту где покормить детей после прилёта? Или купить продукты? 3. Как добираться из аэропорта по нужному адресу? Такси? Как вызвать? Общественный транспорт? Какой есть от аэропорта?