UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Перша Українська СТО! Перевірено і Рекомендовано!
-
www.facebook.com/1320767418/posts/pfbid0o2gVgGzs5npV9hY4RqvoZdPsBUt8HZ3vRXpiQy9udPuXUmPQ64oqWydRWRWU9VdBl/
-
Дякую 😊 а там побачимо,що зможемо витягнути фінансово))
-
Дякую велике за відповідь, я думала що як є work permit то його потрібно обов'язково примінити в роботі
-
1. Нет, это ваше право 2. Вы можете нанять няню и идти работать, если вам это выгодно. Здесь нет декрета как такового. 3. Няня или day care, но это будет в лучшем случае полдня.
-
300 это кредит который вы ложите на ваш счёт, если будете разрывать контракт вам вернут, если переезжать, то можно с эпкор
-
Доброго ранку всім!Прийшов рахунок з Epcor 320$ Як відбувається цей процес з 300$ Їх повертають чи як? Хто має інфу,напишіть,будь ласка
-
Підкажіть будь ласка такий момент. Летимо сім'єю, чоловік та я оформляємо work permit . Маємо трьох дітей -9р, 7р та 1 рік. Зараз я знаходжусь в д/в. Цікавить такий момент - 1. якщо оформляти work permit я обов'язково повинна працювати? 2. І як в Канаді мають по закону матері працювати, щоб ще й не залишати дітей без нагляду до 12 років? Якщо конкретно- то чи є можливість з року оформлювати в садочок? Чи роботу краще підшукувати тільки в нічні зміни?
-
Доброго ранку всім!Прийшов рахунок з Epcor 320$ Як відбувається цей процес з 300$ Їх повертають чи як? Хто має інфу,напишіть,будь ласка
-
Так. В аеропорту всіх будуть пропускати через міні-банкомати. Там треба буде поставити галочку, що є речі, які потім прилетять. Бо вже були українці, які за свій же одяг по 200 баксів податків платили. І потім, коли йтимете до офіцера з банкоматною бумажкою, треба буде йому за то нагадати
-
+16133214243 гаряча лінія
-
Мрдливо, підкажете де номер знайти?