UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А на що можна розраховувати в перший місяць з першим pay stub на руках?
-
Так
-
Напевно тільки через місяців 6-12 , якщо над кредитною історією працювати
-
ЗП під 4000к
-
Реально ньюкамерсу отримати кредит на машину ціною 10к?
-
А там нема різниці. Я теж не католік. Вони допомагають всім. Ви хочаб відкрили б інтернет, знайшли це місце і почитали про нього. Вам пишуть де можуть допомогти українцям, і нема різниця якою ви віри.
-
Ваше вероисповедание неважно) эти курсы спонсируются IRCС и о вашей вере никто спрашивать не будет
-
Добрий ранок підскажіть групу Калгарі в телеграмі
-
Та є тут українські ресторани. Навіть декілька. Наприклад, Shumka. Але то ресторани в канадському розумінні, а не в нашому😁. Немає тут такого: ,, Гей, наливайте повніє чари, щоб через вінця лилося... Раніше щось подібне було в старому польському клубі. Але то в минулому.
-
Щось не те тут. Ніякої здачі водій автобуса не дає. Маєш 5 доларів - така і буде вартість твоєї поїздки 🤷♀️ при ціннику 3.5 В мене так було і не раз. Треба мати монети!!! Або купити у 7/11 квитки 10 штук за 27 доларів (дорослий тариф). Це на перші дні. Далі можна місячний проїзний купляти
-
Наскільки мені відомо, для 6 років є лише 2 українські школи - Св.Матвія на півночі і Св.Мартіна на півдні. Десь 2 тижні тому я читала у групі, що Мартін переповнений і більше не приймає нових дітей. Не знаю, наскільки це відповідає дійсності 🤷♀️ Моя донька ходить до Св.Матвія і там поки що приймають нових учнів. Пишіть особисто, якщо будуть ще питання по цій школі.
-
Привіт! На півночі є таких Центр української молоді, а в ньому СУМ - для дітей молодшого віку. Знайдіть їх контакти, або мені напишіть особисто, я пошукаю. Як я розумію, там і спортивні секції і інше для українських дітей. Від Делтон пару хвилин. Ще ми ходимо безкоштовно у бібліотеку на Лего-класи щонеділі.
-
Доброго дня. Треба підкласти зимові штани. Можливо є в чаті швачки, які це можуть зробити. Дякую.
-
Туди всі йдуть новоприбулі. Не бійтесь.
-
Catholic social services. Йдіть туди записуйтесь на тест і вас відправлять. Для початку для новоприбулих.