UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Туди всі йдуть новоприбулі. Не бійтесь.
-
Catholic social services. Йдіть туди записуйтесь на тест і вас відправлять. Для початку для новоприбулих.
-
Порадьте курси англійської у Едмонтоні, з власного досвіду. Дякую.
-
Ми тільки приїхали, район Delton, шукаю друзів сину 5 років. Ще буду вдячна за пораду куди тут можна на такий вік дитину повезти, щоб було їй цікаво. Дякую.
-
Понятно. Просто я сколько задаю этот вопрос мне ни кто ответить не может. Мне как-то странно, что организация запрашивает мой идентификационный номер...
-
Подскажите, а для чего на сайте при регистрации просят указать мой номер UCI?
-
Там транзит виза треба
-
Спілкування, допомога , зустрічі
-
Підкажіть, будь ласка, а до якого віку ви приймаєте учасників у свою групу?
-
Доброго дня... Скажіть будь ласка на рахунок шкіл в Едмонтон (з українською програмою)можливо чиїсь діти вже ходять туда? Мене цікавить чи є вільні місця ? Чи приймають дітей 6 рочків? Ваші враження? Хотілось б шукати школу а тоді недалеко житло щоб було в пішій доступності до школи (чула що з автобусами проблема) Буду вдячна за будь яку інформацію 💐
-
Скажите пожалуйста, пересадка через Аэропорт Хитроу В Лондоне будет без проблем по travel document?
-
У нас з дружиною також старого зразка. Їздили з ламінатом і по Європі і в США😄
-
Всем привет , полистал чат , смотрю не я один с ламинированные и правами от 1997 года ездил и не парился
-
Ребят, знаю, что по бенефит у можно запломбировать зуб и вырвать, а такие процедуры как удалинения нерва или лечения каналов зубов, покрывает страховка?
-
Хто знає де можна купити інгалятор?
-
Ребят, дайте ссылку где можно проходить бесплатно тесты по вождению Альберты
-
Ящко ви ви Україні будете міняти права, то в нових правах вказується дата видачі перших прав. Тому по правах видно буде ваш водійський стаж.
-
Всм решта повертається? Хіба не тільки монетками можна розраховуватись в автобусі? І здачі наче не дають…
-
Так
-
Доброi ночi, Це правда що треба обов’язково робити стаховку коли орендуешь квартиру?
20 Jan 2023, 21:20
10159/96467
about 8 hours ago