UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Скажите пожалуйста, пересадка через Аэропорт Хитроу В Лондоне будет без проблем по travel document?
-
У нас з дружиною також старого зразка. Їздили з ламінатом і по Європі і в США😄
-
Всем привет , полистал чат , смотрю не я один с ламинированные и правами от 1997 года ездил и не парился
-
Ребят, знаю, что по бенефит у можно запломбировать зуб и вырвать, а такие процедуры как удалинения нерва или лечения каналов зубов, покрывает страховка?
-
Хто знає де можна купити інгалятор?
-
Ребят, дайте ссылку где можно проходить бесплатно тесты по вождению Альберты
-
Ящко ви ви Україні будете міняти права, то в нових правах вказується дата видачі перших прав. Тому по правах видно буде ваш водійський стаж.
-
Всм решта повертається? Хіба не тільки монетками можна розраховуватись в автобусі? І здачі наче не дають…
-
Так
-
Доброi ночi, Це правда що треба обов’язково робити стаховку коли орендуешь квартиру?
-
Я заповнював, там все інтуїтивно зрозуміло, але ніхто не дивився і не питав. Через Ванкувер
-
Не правда. Моя донька пройшла медогляд в Едмонтоні без вакцинації (125саd)
-
Привіт) летіли Arrive Can ви можете завчасно заповнити декларацію і зекономити яас в аеропорту. Просто скануєте паспорт і відзначаєте, що нічого не змінилось
-
Задремал админ🤣🤣🤣
-
Які?
-
не треба
-
Все вірно. Можна кешем, приготуйте мілкі купюри, решта повертається.
-
Розкажіть будь ласка по транспорту. Як з аеропорта доїхати до даунтауна? Я знайшов такий маршрут: автобус 747 ($5), потім пересадка на Century Park на LTR (квиток на півтори години 3.50). Чи все вірно? Не знайшов як за автобус 747 заплатити. Можна водію кешем віддати? Чи потрібно десь квиток купляти?
-
Чув що вже не потрібно. Може хтось підтвердити?
-
Дякую за відгук😍👍🏻
20 Jan 2023, 21:20
10169/96729
about 2 hours ago