UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Які?
-
не треба
-
Розкажіть будь ласка по транспорту. Як з аеропорта доїхати до даунтауна? Я знайшов такий маршрут: автобус 747 ($5), потім пересадка на Century Park на LTR (квиток на півтори години 3.50). Чи все вірно? Не знайшов як за автобус 747 заплатити. Можна водію кешем віддати? Чи потрібно десь квиток купляти?
-
Відправляв через Poczta Polska, вийшло 120злотих, приїхала посилка через 1.5 місяця
-
Скажіть хто їхав останні два тижні до Канади заповнювати Arrive Can ? Дайте ссилку можливо де є докланий опис ? Чи вистарчить скріну в телефоні ?
-
Я відправляв комп'ютер з Польщі, в оригінальній упаковці, без монітора, сам корпус компа скляний, все приїхало цілим і непошкодженим, коробка як була заклеєна так і залишилась, значить на таможні не перевіряли. Я не хотів купляти комп'ютер в Канада бо в Польщі я його купив за 2500 дол за півроку до виїзду в Канаду. Будьте готові до того, що потрібно буде купити блок живлення під канадські розетки, тому що тут 120 вольт.
-
Маркетплейс
-
Розумію що можливо багато критики буде з-за мого запитання але наважусь - хто підкаже нормальний український ресторан так щоб з друзями сісти і добряче відпочити в п'ятницю після роботи???
-
Сам продавав і збирав з нуля тут.
-
Не рекомендую... ця електроніка чутлива до ударів, а гарантувати вам ніжне поводження з нею ніхто не буде, скоріше навпаки... тому, якщо дійсно там щось із розряду 1080ті-3080ті - продайте і купіть тут. Якщо і будуть втрати, то мінімальні, але гарантовано отримаєте робочу (ігрову) станцію, а не шмат заліза.
-
Дешево тут взяти на маркетплейсі
-
Якщо вище подивитись то хто питав той зрозумів)))