UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Відправляв через Poczta Polska, вийшло 120злотих, приїхала посилка через 1.5 місяця
-
Скажіть хто їхав останні два тижні до Канади заповнювати Arrive Can ? Дайте ссилку можливо де є докланий опис ? Чи вистарчить скріну в телефоні ?
-
Я відправляв комп'ютер з Польщі, в оригінальній упаковці, без монітора, сам корпус компа скляний, все приїхало цілим і непошкодженим, коробка як була заклеєна так і залишилась, значить на таможні не перевіряли. Я не хотів купляти комп'ютер в Канада бо в Польщі я його купив за 2500 дол за півроку до виїзду в Канаду. Будьте готові до того, що потрібно буде купити блок живлення під канадські розетки, тому що тут 120 вольт.
-
Маркетплейс
-
Розумію що можливо багато критики буде з-за мого запитання але наважусь - хто підкаже нормальний український ресторан так щоб з друзями сісти і добряче відпочити в п'ятницю після роботи???
-
Сам продавав і збирав з нуля тут.
-
Не рекомендую... ця електроніка чутлива до ударів, а гарантувати вам ніжне поводження з нею ніхто не буде, скоріше навпаки... тому, якщо дійсно там щось із розряду 1080ті-3080ті - продайте і купіть тут. Якщо і будуть втрати, то мінімальні, але гарантовано отримаєте робочу (ігрову) станцію, а не шмат заліза.
-
Дешево тут взяти на маркетплейсі
-
Якщо вище подивитись то хто питав той зрозумів)))
-
Туди можна з веліком, якщо не має 5 класу, але яка виручка буде не знаю, но то що з веліком можна це точно