UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Розумію що можливо багато критики буде з-за мого запитання але наважусь - хто підкаже нормальний український ресторан так щоб з друзями сісти і добряче відпочити в п'ятницю після роботи???
-
Сам продавав і збирав з нуля тут.
-
Не рекомендую... ця електроніка чутлива до ударів, а гарантувати вам ніжне поводження з нею ніхто не буде, скоріше навпаки... тому, якщо дійсно там щось із розряду 1080ті-3080ті - продайте і купіть тут. Якщо і будуть втрати, то мінімальні, але гарантовано отримаєте робочу (ігрову) станцію, а не шмат заліза.
-
Дешево тут взяти на маркетплейсі
-
Якщо вище подивитись то хто питав той зрозумів)))
-
Туди можна з веліком, якщо не має 5 класу, але яка виручка буде не знаю, но то що з веліком можна це точно
-
В Uber eats ,так само?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи є в Едмонтоні оренда авто для праці в убері?
-
Привіт, я вже всюди пишу про пошук роботи, і сюди теж закину свій запит..буду вдячна за пропозиції чи поради I came to Edmonton 3 weeks ago and am looking for a job. I send my CV in different places but had not yet received replies. So maybe someone could help me here. I already passed my medical exam and did other paperwork. I speak French (fluent) and English and am looking for something in educational/ teaching area or design of educational material (curriculums). I kwon that I need to get a Canadian certification/ qualifications and etc (working on it) but in the meantime I could accept any offer available with language requirements. I also have some experience in organisation of cultural events and working with children. I'll attache my CV and would appreciate all advise, offer or kind words. Thank you in advance :) Take care
-
Добрий вечір підскажіть зараз новоприбувшим українцям в Канаду допомагає красний хрест волонтери з оформленням документів і з житлом.
-
Усім привіт ,підкажіть будьласка (може хто знає ) группу Ванкувер в Телеграм .Зарання дякую .