UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий день! Я також планую із сім'єю їхати до едмонтону і хотів би також зробити волонтерський внесок Також маю великий досвід у цій сфері, якщо буду чимось корисний обов'язково допоможу.
-
Якщо в такому плані то так я з Вами згоден
-
Ніде не має заборони їздити на правах старого типу
-
А в чьому???
-
Ні, не в тому справа
-
Це вже їхні трагедія🤣 є в нас така риса спочатку щось не зробити а потім вихвалятись як ми обходимо труднощі пов'язані з цим🤣🤣🤣
-
я б сказав більшість. Судячи з розповідей знайомих. Це їм щастить що тут не дуже часто зупиняє поліція. А то б в мить назбирали поінтів на призупинення прав на декілька років.
-
У мене багато друзів ще навіть на ламінованому по Європі їздять ( не комерційні,)
-
Ну эти две недели действительно выхода нет)
-
Многие так с седьмым и ездят)))
-
Якщо в Європі поліцай зупинить то посвідчення в Дії а також канадійске посвідчення там визнають, а якщо в Канаді то навіщо Дія якщо змінили на канадійске
-
там же в графі категорії вказана дата отримання цієї категорії. З цієї дати і рахується стаж. Не з дати отримання посвідчення.
-
Ну я навіть уявити не міг що хтось ще до війни не змінив своє посвідчення на новий зразок
-
Взагалі ніяких питань! Верховна рада 16 лютого 2021року підтримала законопроєкт №2695, який передбачає, що посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспорту та автоцивілку в додатку "Дія" можна використовувати нарівні з паперовими.
-
У нас таких довідок не видають.
-
У мене 22 роки були прості права (ламіновані) якими я користувався , літом змінив на пластикові....чи буде мені зараховатий увесь попередній стаж водіння чи тільки останніх 6 місяців з дати видачі нових прав ?
-
Як?) Якщо права 2010 року, як їх в Дію задіяти 😂
-
Спасибі.
-
Вони у Вас в Дії зберігаються
-
Теоретично можна в registry попросити не забирати. А юридично в Альберті нелегально мати більше ніж одне ID 😅
20 Jan 2023, 21:20
10225/96432
about 10 hours ago