UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну я навіть уявити не міг що хтось ще до війни не змінив своє посвідчення на новий зразок
-
Взагалі ніяких питань! Верховна рада 16 лютого 2021року підтримала законопроєкт №2695, який передбачає, що посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспорту та автоцивілку в додатку "Дія" можна використовувати нарівні з паперовими.
-
У нас таких довідок не видають.
-
У мене 22 роки були прості права (ламіновані) якими я користувався , літом змінив на пластикові....чи буде мені зараховатий увесь попередній стаж водіння чи тільки останніх 6 місяців з дати видачі нових прав ?
-
Як?) Якщо права 2010 року, як їх в Дію задіяти 😂
-
Спасибі.
-
Вони у Вас в Дії зберігаються
-
Теоретично можна в registry попросити не забирати. А юридично в Альберті нелегально мати більше ніж одне ID 😅
-
А чи є можливість зберегти свої українські права ?
-
дякую)
-
При заповненні аплікації додавали Переклад від бюро. Проблем не було.
-
Привіт. Скажіть будь ласка, у кого просили переклад документів на дитину - свідоцтво про народження і дозвіл батька - чи потрібно було апостилювати цей переклад чи вистачило звичайного від бюро?
-
Все просто, треба скачати з офіційного сайту і прочитати книгу з правилами Альберти 128 сторінок, потім піти в Registry та скласти теоретичний тест, залишити(теоретично можна і забрати якщо воно потрібно, я лишив) своє українське водійське посвідчення для перевірки, через приблизно два тижні по пошті прийде водійське посвідчення class 7, якраз за цей час перевірять українське посвідчення. Далі треба уточнити зарахували вам досвід по українському посвідченню, якщо все гаразд і досвіду 2+ роки, то допустять до складання road test на class 5 GDL/Advanced. Далі реєструєтесь на вибраний тест GDL чи Advanced приходите складаєте і через 2 тижні отримуєте нове посвідчення поштою. Все.
-
17$ теоретичний тест на class 7, вже не памятаю начебто 58$ сам пластик, потім роад тест 143$ на class 5 Advanced і 28$ сам пластик.
-
як це яка різниця? До наявних рукодупів додати ще кілька тисяч... Різниця все ж таки є. Так що все правильно уряд Альберти робить.
-
Треш. Тільки, що дзвонив в сертифікований центр в Кракові. Назвали цінник 956 злотих за особу. Роблять все за добу
-
82 White Avenue бачив там декількох на вихідних
-
Може хтось знає вулички де виступають вуличні музиканти?
-
Привіт.Хто уже міняв права у Едмонтоні...чи довга ця процедура і наскільки складна ?
-
Навіщо розводити ці балачки, читайте правили дорожнього руху провінції Альберта, там чорним по білому все написано, кожен хто приїхав до Альберти має пройти цей шлях від початку і кінця. Це звернення до попередніх запитів,
20 Jan 2023, 21:20
10237/96679
24 minutes ago