UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт , хтось вже дізнавався , який пакет документів потрібен для подачі на PR? Як цей процес проходить ? Якщо хтось має таку інформацію , поділіться будь-ласка☺️
-
Дуже дякую за підтримку🙏
-
Я впевнений, що це просто кумедне непорозуміння. Колись його учасники від душі з цього посміються. А Тетяна дійсно щиро і багато допомагає новоприбулим і тим,хто лиш збирається до Канади. Навіть не знаю людей, які б допомагали більше , ніж вона. Але ,як це часто- густо в нас буває, подяка виливається в якісь дикі звинувачення.Що поробиш..
-
Доброго дня! Чи є в Едмонтоні лазерна єпіляция як в Україні не IPL( фото епіляція). Підкажіть будь ласка.
-
Знайшли білети. Тож віддаємо авто за 13.500 cad. Якщо зацікавлені, то в приватні повідомлення. Нажаль , менше вже ніяк, бо то вже сума за яку салон її назад забирає.
-
Шукаю survival job. Англійська нормальна. Маю досвід роботи на складах, на електророхлі. У 2015 році мав дозвіл на фокліфт. Може в когось є якісь референси?
-
Дякую.
-
Ні не приходило
-
От і я про це ж )))
-
Не плутаєте зі страховкою Alberta health і бенефітами на які подавались додатковою анкетою після отримання Alberta health? Бо по опису дуже схоже. Мене цікавить чи приходило якесь сповіщення після медогляду, що IRCc отримало дані.
-
Ця анкета з медоглядом ніяк не пов'язана.
-
Так у клініці із рентгеном і аналізами
-
Ви про medical exam який всі мають пройти протягом трьох місяців?
-
Sorry you got caught up in it.
-
Ще один пластик додатково до папірця health card (який треба заламінувати)
-
І я про це ж
-
Я не про Alberta health, а про медогляд. Дякую
-
Нічого не приходило, крім анкети на додатковий health bonus (стоматолог)… ії треба заповнити і через тиждень прийде пластик
-
Хто проходив медогляд тут чи приходило вам якесь сповіщення, що результати надійшли куди треба? Дякую
-
Да, эти же ребята и просили…. Странно, что мне написали поставить эту цену. Просто удаляю и пусть сами разбираются…. Спасибо
20 Jan 2023, 21:20
10518/96407
about 4 hours ago