UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Это про Ньюфаундленд, вот там людей нет🤪
-
Дорого(
-
Дякую
-
Broadstreet property
-
Так про це, є назва ?
-
Напряму з керуючою компанією, якщо Ви про це.
-
Від агенства, чи на пряму з власником?
-
Всім доброго часу доби! Здається квартира 2 bed 2 bath. З'їжджаю на меньшу площу. Квартира гарна, може кого зацікавить. Всі питання в особисті😊
-
Відкриваєте Гугл. Вводите у пошукову строку "авіаквитки Гугл". Натискаєте на першу строку. Це пошук авіакитків від Гугла. Вводите місто вильту, місто у Канаді, кількість осіб... і так далі. І бачите величезну кількість рейсів. Можна натискати на зміну дати вильоту і тоді там відкривається календарик і видно найдешевші ціни по днях). Обираєте той, що сподобався, але білет купуєте на сайті авіакомпанії (Гугл туди перенаправить вас на одному із етапів). Це лиш один із варіантів.
-
Не знаю де дешевше, але сьогодні брав в LOT. Виявилось там найдешевші, по 1к євро на людину(
-
Вітаю усіх українців. Можливо вже було подібне питання, але якщо зможете дайте ще раз відповідь, або посилання де вона є. Менше ніж через місяць планую їхати у Едмонтон. Що краще використовувати для придбання не дуже дорогих квитків? Можливо є якісь сайти, чи додаток у телефоні? В мене нема досвіту в цьому плані. Дякую
-
pauljerimy.com/security-certification-roadmap/
-
Я генетик по образованию, если у вас вопрос про ДНК, то я отвечу. Если вопрос про компы, то я спрошу мужа и переведу. На этом все что знаю про компы
-
Конечно ссайты в канаде отличные можно найти все что-хочешь
-
cyber.gc.ca/en/guidance/certifications-field-cyber-security
-
ну и клауд инженер долженл понимать впринципи безопаснось но это так
-
CISSP это в целом менеджерский серт
-
та и вообще звувчит интресн о
-
ну у него опыт наверное есть думаю ,что это отлично звучит спасибо почитаю о нем тоже
-
CISSP муж сказал что сертификат который желательно иметь для работы в кибербезопасности. Но мой муж без него работает
20 Jan 2023, 21:20
1079/96424
about 11 hours ago