UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Де?😳
-
Я вже борщ зварила. Тут навіть щавель знайшла)
-
Та бо то шось страшне , мене цей тиждень прорвало на борщ,вареники і до повного щастя бракує сирників😂😂😂
-
Ви вчасно, також сирників хочу, не можу 😂
-
Добрий вечір. Можливо хтось може знає де є робота для чоловіка. Він сварщик та гіпсокартонщик. Дякую
-
Дякую, завтра спробую, я весь час думала що то сиркова маса , бо в такому відеречку
-
Може хтось знає де можна влаштуватися офіціантом в ресторан, або де можна знайти відкриті вакансії?
-
Дуже смачний ,нічим не гірший ніж справжній домашній, виходить якщо випарювати батермілк у слоукукері. І сирники тоді - божественні!
-
Привет, есть кто сдаёт комнату на одного человека, буду очень признателен за помощь
-
It’s the Internet. Someone always offended.
-
Not useless, but the context is different. However, I learned new bad words in Ukrainian. 😎
-
www.instagram.com/reel/Ci5SzxWj6eE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ещё подскажите пожалуйста кто знает по поводу секций спортивных для детей. Слышала, что нашим сделали год от провинции оплату. Где её оформлять? И посоветуйте секцию по плаванию в районе Милвудс или на юго-востоке
-
Добрый день, подскажите пожалуйста как сделать прививку от гриппа себе и ребёнку? Надо регистрироваться или просто идти в драг маркет и спросить?
-
Оооо залюбки ☺️
-
І я, Лісочко, прийду 😀
-
Обов’язково 😉
-
Напишете тільки коли на сирники приходити 😜
-
Ооо супер Дякую велике!
-
Та ні, творог. Хоч на сирники хоч на вареники