UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрый день. Подскажите, кто-то снимал ограничения по CUAET для работы после прохождения мед экзамена в Канаде???
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось летів до Канади через Лондон чи навпаки - чи обов’язково потрібна транзитна віза?
-
Матрасы можно в Jysk посмотреть. Мы там нашли по адекватной цене. Также в Leon's матрасы можете глянуть. А кровати- в IKEA, Leon's. Дешевле кровати, чем в IKEA, мы пока не встречали.
-
Дякую
-
Я там жив. Цілком безпечний район. Але рент там дешевий, тому і відповідний оточуючий контингент.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, район West Jesper Place безопасный или так себе? Может знает кто или живет рядом? Спасибо за ответы)
-
www.youtube.com/watch?v=BsZE5We7yn0
-
мне кажется, что многим будет полезно, да и в целом у человека довольно много полезного контента
-
Ні інструктора не треба мені
-
Я вирішила що піду в автошколу, там страховка пісня неї дешевше буде
-
Ще не намагалась тут здавати, нема часу
-
Я поки з торонто свою машину не заберу теж буду ходити пішки😂😂😂
-
Я з цього нічого не отримую, мій бос попросила запостити
-
Ніколи. А що такого я запостила? Я допомагаю людям.
-
Також дівчата якщо ви шукаєте роботу є підроботка за 35$ на годину.
-
У мене є кімната яку ви можете знімати. Кімната, своя ванна, своя кухня. Дві кімнати в бейсменті + вітальня. 500$ на місяць за одну кімнату. Майше центр локація.
-
Дякую велике
-
Спробуйте написати пост тут facebook.com/groups/edmontonhostsukrainians/ А також пробуйте пошукати на сайті icanhelp.host/
-
Доброго дня! Продаємо автомобіль. Куплений 2 тижні тому в Nissan. Повністю пройдено то. Не потребує ніяких вкладань. 177.800 km. Ціна 17.000( є хороший торг)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, тільки без приколів, нам потрібен волонтер на тиждень-два в Едмонтоні, хто нас пустить до себе поки ми квартиру не знімемо. Дякую велике
20 Jan 2023, 21:20
11035/96559
about 2 hours ago