UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
apartments.deveraux.ca/our-locations/g17-apartments Також pet-friendly; $25 в місяць за одну тварину
-
Дякую🙏🏻🥰🥰🥰🥰🥰
-
Ми знімаємо з тваринами на Stanton Dr SW pet friendly, район і квартири 👍
-
Здесь неплохие квартиры) Нам понравились) За одну собаку доплата 35$/месяц villageatthehamptons.ca/
-
www.rentfaster.ca/ab/edmonton/
-
Усім доброго вечора☺️підкажіть будьласка, як можна знайти квартиру з тваринам( 2 маленькі собачки), на яких сайтах краще шукати?
-
Краще запитайте безпосередньо у імміграційного консультанта. Вона також підкаже, який потрібен job description, щоб мати право подаватися на PR.
-
Возле Эдмонтона всё нормально! 😁
-
Приходь і допоможи нам. Знайомтеся з новими людьми, заводьте нових друзів! Come give us a hand. Meet new people, make new friends. m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vRyaSZtYbpr47PqarMcMmvTCMHDgqDu72jPNpjEn5WCVCo89LREW3WZgyCD1Pehvl&id=101725889347610
-
Я брала за 10$ в місяць, але покористувалась кредиткою 1,5 місяці. Я купую на кредитку продукти і відразу з дебетової повертаю кошти
-
Привіт всім Можливо комусь буде корисна інформація. З 1 грудня буде доступна 1-кімнатна квартира, дуже зручне розташування (Едмонтон, Downtown). Вартість місячної оренди: 1150 $. У будинку є безкоштовний басейн, спортзал, сауна, кімната для відпочинку з більярдом. Також у вартість входить місце для паркування автомобіля. Комунальні послуги включені у вартість квартири. Кому цікаво звертайтеся у особисті повідомлення, я надішлю контакти хазяїна квартири.