UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт всім Можливо комусь буде корисна інформація. З 1 грудня буде доступна 1-кімнатна квартира, дуже зручне розташування (Едмонтон, Downtown). Вартість місячної оренди: 1150 $. У будинку є безкоштовний басейн, спортзал, сауна, кімната для відпочинку з більярдом. Також у вартість входить місце для паркування автомобіля. Комунальні послуги включені у вартість квартири. Кому цікаво звертайтеся у особисті повідомлення, я надішлю контакти хазяїна квартири.
-
Доброго ранку!!! Freedom найдешевший але не дали в кредит. сказали чекати щоб хоча б пару раз закрити борг по кредитці.((((
-
Ми поїдемо самостійно забирати бо уже хочеться тримати паспорти в руках.відправили паспорти чеською поштою і оплатили курєрську доставку (але як виявилося що це потрібно за кожен паспорт оплачувати окремо)просто в чоловіка закордонний паспорт і в ньому вписана дитина,а мій відправлений український паспорт.писали лист на емейл щоб сказали точну суму доплати то конкретики не почули.тому вирішили забрати самостійно і замовляти уже білети в Канаду 🙏🥳чи можна повернути кошти за оплачену курєрську доставку?
-
З Чехії
-
Так
-
Доброго дня)можливо хтось забирав у Відні паспорти недавно.чи є певні години в які видають паспорти?
-
Вітаю! Підскажіть, будь-ласка, хто як поповнює карту Wise? Не можу розібратися як перекинути $ з канадскої карти на Wise. Як так розумію, що за допомогою Paysend в Україну прийдуть на карту гривні, а не $, правильно? Дякую!
-
А це де??😍
-
Приложуха Paysend - комиссия 3$ за любой перевод с канадской карты на украинскую, доходит за 1 минуту