UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Канада це дорого і неякісно. В т.ч. міграційні консультанти
-
Я Слава, мешкаю у Запоріжжі. Я фітнес-тренер, та Коуч з харчування ( навчаюсь у Канаді в Precision Nutrition) і за допомогою свого методу, я змінюю звички людей, їх стиль життя, все що необхідно - маленькі щоденні дії. Я можу бути вам корисним, якщо вам необхідно: - схуднути - набрати м‘язи - навчитися сбалансовано харчуватися - покращити фізичну форму, здоров’я, мати більше енергіі - стати сильним та покращити спортивні результати -підтримувати вагу і відчувати себе краще У зв’язку з загостренням воєнних дій у моєму місті, я залишився без роботи, тому хочу допомагати людям онлайн. Кому цікаво попрацювати зі мною, пишіть у приватні повідомлення і ми підберемо для вас відповідну програму роботи 🙌🏻
-
Volodymyr Вітаю, у мене ситуація зараз не дуже, я сам із Запоріжжя, працював фітнес тренером, та навчаюсь зараз у Канаді в Precision Nutrition, а потім хочу до Канади. Останнім часом Запоріжжя жорстоко накривають ракетами і я залишився без роботи( ось і подумав, пошукаю чати по Канаді, я всеодно туди після війни збирався. І хотів би вас попросити, чи можу я залишити оголошення в чаті про себе, що я шукаю онлайн-клієнтів?
-
Джаспер парк - не близько але варто з'їздити
-
Ищу работу срочно?!!!!
-
Аа.. поняла! Спасибо)
-
С Едмонтона. Но если вы зайдёте на сайте в раздел СИН, то там будет информация для обратной связи с государством. И вот их адреса. Сервис центр он лишь предоставляет доступ к услугам и только
-
Так вы не с Edmontona?
-
Аа, понял. Ну я так сначала и сделал и мне сказали, что система не пропускает. По этому будем отправлять почтой. А отправляют они его сюда: goo.gl/maps/Y8uwZ36DWTqborYg8
-
Там указываете все свои данные из пермита, паспортные и адрес на который должен прийти SIN
-
Нет, прям в этой организации. Вам могут распечатать бланк, вы его заполняете. Его проверяют, и куда-то они его отправляют.
-
Вручную вы имеете ввиду онлайн?
-
8 октября. Но у меня подруга приехала 7 октября и в тот же день всё получила
-
Давно приехали? Бывает так, что информация подтягивается через неделю. Из-за большого количества людей
-
Понял вас. Но я только что проверил, у меня короктно написана фамилия в пермите
-
Заполнила в ручную заявление. Сказали ждать 3 недели, и прийдет на почту. Пока ещё 3 недели не прошло. Жду