UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Are you on Facebook? Look for Edmonton Hosts Ukrainians. Reach out to moderators.
-
Житло напочатку
-
Що за Едмонт? Едмонт - нє мамонт.
-
Яка вам треба допомога?
-
Одна з найбільших згадайте пошук тут були розмови про неї
-
Всім привіт . Хтось чув про фірму Skyline ? Як у них відбувається оренда квартир? Чи норма платити завдаток раніше ?
-
Все гаразд. Мені здається, якщо вже пишуть що не можу знайти роботу , то вказувати яка професія, чому не знаходиш (яка причина відмови, чи були співбесіди), може тоді знайдеться хто зі схожимі параметрами і зможе допомогти розібратися
-
Вибачте що не внятно, виклав свій коментарій, надіюсь ми порозумілись 😊
-
Ну я питав, що за професя, а не освіта. Ти можеш буте за освітою інженер-гідравлік, а працюв менеджером з продажу, касиром чи ріелтором або смм. Маючи на увазі в якій галузі людина не може знайти роботу. От і все) Та і в вакансіях вказують професію яку шукають та досвід, а не освіту яку маєш.
-
Ви відповіли дівчині яка у неї освіта, я прокоментував що доречніше спитати що вона вміє...
-
Прилітаю в едмонт 20 жовтня одна де мені звернутись за допомогою .дякую за поради.
-
???
-
В Кракові не дає записатись на біометрію. Бо не приймають. Ми з Кракова але записувались до Варшави і туди їздили здавати. Це було в кінці серпня.
-
Тут доречніше , що ти вмієш спитати
-
У фоіл лесс не зазначен паспорт?номер та серія?
-
В мене їх 2
-
Еммм..а до літака вас без паспорту як пустять?!
-
Відправив паспорт на вклейку та не встигаю дочекатись. Скажіть будьласко чи хтось летів по фоіл лесс візі з поданим паспортом на вклейку?
-
Спасибо
-
подозреваю, что вот этот visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre/Krakow
20 Jan 2023, 21:20
11751/96566
about 3 hours ago