UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Каждому своё, по приезду тоже это нравилось
-
А за забором адреналиновые США🤔
-
для меня это топ условия, чтоб не было людей, я люблю одиночество и покой
-
Живых людей вижу только в машинах! движа нет! Большая растянутая деревня и мне здесь скучно)))
-
Треба запит через консульство України подавати на віднову посвідчення або на підтвердження посвідчення і вже з відповіддю йти в режестрі
-
Скажіть, якщо загублені укр.права, то роздруківку з ДІЇ приймуть в режестрі перед роуд тестом? В режістрі сказали це буде на розгляд уряду Альберти. Може бути відмова. Хтось стикався з таким? Дякую
-
Дають але думаю мені він не знадобиться бо і трьох років тут не пробуду)))
-
О, зрозуміла, це обговорення інша людина підняла. Та звичайно інші направлення розглядаю. Маю надію що вже скоро буду при роботі, але зараз кретного нічого не має.
-
PR? Дают?
-
Я приїхав і думав що буду водієм а працюю на встановлені інтернету бо вибирати не довелось)))
-
🤷🏻♂️
-
Я не писав що чимось здивований))) просто як і казав що люди не находять роботу бо шукають лише в обмеженій потребі. Наприклад Ви пишете що дивитесь готель, кухня, пральня а решту не дивитесь???
-
Чому Вас це дивує? Я не знайшла ще роботу. Шукаю у готелі, допомога по кухні, пральня. Рознесла особисто резюме, постійно відправляю заявки на сайті undid, тестування мови 3/9, у Едмонтоні 1.5 місяці. Знаю багато дівчат які також шукають роботу.
-
подскажите пожалуйста, если переезжать в эдмонтон из другого города, есть вариант сразу найти жилье или что-то на первое время?
-
Спасибо 🙏🏼
-
Poczta Polska ?