UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ворк перміт по прибуттю. Не залежно від типу та строків візи.
-
Це по ворк візі видають до 31.03.2023?
-
Тільки справа у вашому випадку ще гірша. ВП видають до 31.03.2023, що буде далі ніхто не знає.
-
Немає там достовірної інфи CUAET+ворк віза. І я так думаю, що все залежить від офіцера. Але хотілось би побачити результат від людей, які 2-3 тижні назад прибули до Канади, саме по ворк. Так як думки і здогадки розходяться
-
Я б вам радив почитати всю інфу на офіційному сайті IRCC Там точно знайдете всі відповіді
-
Якщо Ви вже в Канаді то не задумуєтесь над цим. А от я переймаюсь цим питанням і хотілось би отримати відповідь хоча б від одної людини
-
Велика різниця. Тому що чоловіки не виїздні. Якщо мій чоловік зможе виїхати через 2 роки, а віза в нього ворк дійсна до 08.2025 то на який термін він отримає ВП??? Ось в чому й було от моє питання
-
Навіть не знав ,ми ще подавалис в квітні
-
Написала ПотрIбноi Iнфо не знайшла Тому питаю у чатi Дякую 🙏🏻
-
Там тIльки онлайн показуе и треба чекати , Дитина захворIла треба переходник для набулайзера. Может кто знае де можно придбати зараз ?( не онлайн )
-
Не те саме. Візітор видавалася від 6 міс і до закінчення терміну дії паспорта. Ворк не більше ніж на 3 роки
-
Всі хто заповнив аплікації з 01.07 отримують Ворк візу на 3 роки
-
Що таке то ворк віза???
-
Не факт. І в цьому й проблема. Деякі стверджують, що по ворк візі видають ВП в аеропорту з датами візи (Так як ворк віза рівно на 3 роки)
-
Наводжу приклад ,моїй дружині дали і дитині дали візи на одноразову на пів року (тобто що вони мають час на протягом пів року в’їхати в Канаду ) коли вони в’їхали в Канаду то їй дали ворк перміт на 3 роки з моменту в’їзду
-
Наскільки мені відомо то є віза мульти (ця віза дає вам право вилітати і прилітати в Канаду ,як що не помиляюся то скільки завгодно туди і назад ,а є віза одноразового в’їзду в Канаду (переважно її дають на пів року )вона дає право влетіти в Канаду один раз ;але нагадую вам ще раз що ворк перміт нічого немає спільного до візи
-
Так різні візи по CUAET
-
Я саме прилетів по програмі CUAET. Маю візу в паспорті ,всі прилітають по візі
-
Ви прилетіли саме по Ворк візі чи візітор?
-
Добрий день ,видали з дати коли вступив на канадську землю , рівно на 3 роки , віза є до кінця дії паспорту , але віза до ворк перміту нічого спільного не має ,віза це тільки для того що б вилітати з Канади і прилітати назад
20 Jan 2023, 21:20
11904/96670
15 minutes ago