UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не те саме. Візітор видавалася від 6 міс і до закінчення терміну дії паспорта. Ворк не більше ніж на 3 роки
-
Всі хто заповнив аплікації з 01.07 отримують Ворк візу на 3 роки
-
Що таке то ворк віза???
-
Не факт. І в цьому й проблема. Деякі стверджують, що по ворк візі видають ВП в аеропорту з датами візи (Так як ворк віза рівно на 3 роки)
-
Наводжу приклад ,моїй дружині дали і дитині дали візи на одноразову на пів року (тобто що вони мають час на протягом пів року в’їхати в Канаду ) коли вони в’їхали в Канаду то їй дали ворк перміт на 3 роки з моменту в’їзду
-
Наскільки мені відомо то є віза мульти (ця віза дає вам право вилітати і прилітати в Канаду ,як що не помиляюся то скільки завгодно туди і назад ,а є віза одноразового в’їзду в Канаду (переважно її дають на пів року )вона дає право влетіти в Канаду один раз ;але нагадую вам ще раз що ворк перміт нічого немає спільного до візи
-
Так різні візи по CUAET
-
Я саме прилетів по програмі CUAET. Маю візу в паспорті ,всі прилітають по візі
-
Ви прилетіли саме по Ворк візі чи візітор?
-
Добрий день ,видали з дати коли вступив на канадську землю , рівно на 3 роки , віза є до кінця дії паспорту , але віза до ворк перміту нічого спільного не має ,віза це тільки для того що б вилітати з Канади і прилітати назад
-
В долларамi не знайшли . Волмарт подивимось Дякую
-
Добрий ранок ПIдскажIть будьласка де можно придбати переходник пIд канадску розетку ?
-
Добрий день. Потрібна інформація від новоприбулих!!! Хто тільки прилетів в Канаду по ВОРК візі. На який термін вам видали ВП? 3 роки з моменту прильоту чи до кінця дії візи??? Прошу відповіді людей хто саме по цій візі прилетів, здогадки і припущення не потрібно. Дякую
-
Всем добрый день.Не подскажите ночю в аэропорту можно будет сим.карту купить и какой самый оптимальный вариант с оператором?Всем добра.
-
Усім привіт,мабуть це питання уже звучало але ....порекомендуйте з власного досвіду хороший район в Едмонтоні для сімї з двома дітками 13 і 17 років.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка як вибрати білети в Едмонтон з Варшави? Поділіться своїм досвідом які авіалінії обирали, та які сполучення. Також цікавить питання як правильно перевозити ліків та які документи на них потрібні?Де можна подивитися офіційну інформацію по Wes? Цікавить чи переводити потрібно всі освіти чи тільки одну для подачі на PR?
-
Доброе утро) Я делаю) Но я только прилетела и пока нахожусь в отеле) Могу попробовать подъехать на дом, если так будет удобно) Пишите в личку…)
-
Доброе утро! Где делать ногти в Едмонтоне? Девочки, может кто из наших тут, кто делает
-
Друзья, а как работает мед. страховка по CUAET в Альберте? Кто может нюансы объяснить? Я то найду себе работу со страховкой, скорее всего, а жена с ребенком пока будут дома. Спасибо
-
Це питання гордині та власної самооцінки
20 Jan 2023, 21:20
11914/96775
40 minutes ago