UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Наскільки мені відомо то є віза мульти (ця віза дає вам право вилітати і прилітати в Канаду ,як що не помиляюся то скільки завгодно туди і назад ,а є віза одноразового в’їзду в Канаду (переважно її дають на пів року )вона дає право влетіти в Канаду один раз ;але нагадую вам ще раз що ворк перміт нічого немає спільного до візи
-
Добрий день. Потрібна інформація від новоприбулих!!! Хто тільки прилетів в Канаду по ВОРК візі. На який термін вам видали ВП? 3 роки з моменту прильоту чи до кінця дії візи??? Прошу відповіді людей хто саме по цій візі прилетів, здогадки і припущення не потрібно. Дякую
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка як вибрати білети в Едмонтон з Варшави? Поділіться своїм досвідом які авіалінії обирали, та які сполучення. Також цікавить питання як правильно перевозити ліків та які документи на них потрібні?Де можна подивитися офіційну інформацію по Wes? Цікавить чи переводити потрібно всі освіти чи тільки одну для подачі на PR?
-
Доброе утро) Я делаю) Но я только прилетела и пока нахожусь в отеле) Могу попробовать подъехать на дом, если так будет удобно) Пишите в личку…)
-
Доброе утро! Где делать ногти в Едмонтоне? Девочки, может кто из наших тут, кто делает
-
Це питання гордині та власної самооцінки
-
Вітаю Хто може порадити, еміграційних консультантів/юристів.