UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня Маю питання щодо аренди житла (можливо хтось вже запитував тут) Бачив багато постів що зараз дуже тяжко з арендою в Калгарі. Якщо є квартири то часто просять залові на 6 місяців І багато родин взагалі по 2-3 тижні шукають без результату І теж питання за процес винайму. Чи взагалі можливо винайняти житло віддалено , чи домовитись на перегляд і наприклад у той же день заїхати на квартиру? Чи сам процес винайму займає декілька днів і можна заїхати тільки через тиждень ? І як с житлом в Єдмонтоні ? Можливо хтось має інформацію Заздалегідь дякую☺️
-
Всім привіт, хто небудь знає волонтера в Едмонтоні котрий може взяти двох людей на якийсь час?
-
Мені на День народження стільки вітань не приходило скільки сьогодні🎉🎉🎉
-
Мабуть чогось вам не вистачає...
-
Я вважаю що Ви бот а не рятівник
-
Я рятівник в межах своїх компетенцій і свого кругозору. Маю лише 2 руки,2 ноги ,одну голову і одну сім'ю. Намагаюсь вирішувати тільки ті питання, на які маю реальний вплив. Чим і наповнюю своє життя. Бажаю всім гарного дня 😁
-
Ви хоч знаєте скільки там людей вже загинуло?
-
А Вас не засмучує що в цих цистернах йшло пальне і можливо до тієї техніки що розстрілює мирних людей наприклад в Нікополі?
-
Важке життя в Едмонтоні. Доводиться працювати і в ночі. А ви як думали?
-
Люди добрі,а в Едмонтоні зараз напевно,ніч? Чого ж ви не спите? Сон лежить в основі здорового довголіття. Якщо воно вам треба,звісно😁