UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Є кращий варіант - піти на роботу де видадуть авто
-
Так, сюди ж їдуть лише ті в кого біткоінів навалом!!!
-
Ні, установа яка надає кредит
-
Я місяць моніторив різні варіанти, зрозумів що дивитись на кредит можна тільки коли твердо тут стоїш на двох ногах
-
На купівлю дому може впливати, якщо на момент купівлі нерухомості кредит на авто не буде закритий. Знаю людей, котрих зобов’язали спочатку повністю сплатити авто, щоб розраховувати на купівлю нерухомості.
-
І забув за сказати - кредит відкриють на термін дії ворк перміту!!! Я довго тут займався цим питанням, і зрозумів що авввто в кредит треба брати для роботи а не для того щоб їздити на роботу і працювати лише на авто 😊😊😊
-
Перше що треба врахувати при купівлі авто в кредит - дешеве авто Вам не дадуть, старт від 18000, потім треба враховувати що Ви повинні застрахувати це авто по повній а там місячна плата не маленька тощо. І буде момент коли сядите рахувати авто,'+квартира + їжа + решта витрат
-
Так, вирішують😅. Але за дуууууже потужний відсоток. Не проблема взяти кредит на авто, якщо пропрацюєшь на одній роботі кілька місяців і надаси копії пей чеків.
-
Дякую
-
Це означає, що паспорт ще в процесі вклейки візи. Коли буде готово прийде рахунок на оплату курьера. І ще повідомлення про те, що паспорт відправлено
-
Це ж означає, що мій паспорт надіслали з візового на вклейку чи повернули звідти і слід очікувати доставку найближчим часом? Просто також прийшов лист від IRCC і там пише вже у кабінеті, що заявку схвалено читайте повідомлення нижче але в повідомленнях в самому кабінеті нічого нового немає.
-
-
Доброго вечора .підкажіть будласка ,можливо якось переаезти амстафа з України до Едмонта ?якщо можливо як?дякую
-
Подскажите пожалуйста , может у кого-то есть контакты иммиграционного адвоката ?