UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Оу🤷🏼♀️
-
СРОЧНО ищу соседей в дом, близко к даунтауну 11048 149 street. 550$ за комнату 5 парковочных мест (платить за первый месяц и потом каждый месяц, за последний платить не надо). Я девушка 25 лет. Пишите в ЛС. Номер: 6477051943
-
@PurpleCycada вот)
-
Девушка писала о сдаче комнат… по 550 по-моему
-
Canadian tire, але треба перевірити по сайту, бо не всі крамниці мають
-
No Frills, Superstore для їжи
-
Ребята, я ищу недорогое жильё на два месяца (до середины марта). Ориентирован на аренду комнаты, держу в голове бюджет 600$, но готов рассмотреть все варианты. К бытовым условиям и соседям крайне нетребователен, готовы довольствоваться минимумом. Я бесконфликтный, адекватный, уважаю чужие границы. Рукасто-молоткастый, так что вопрос мелкого ремонта и различной бытовой помощи с радостью возьму на себя. Вкусно готовлю. Вообще, рассчитываю много работать, так что моё соседство будет малозаметным. С чистотой, порядком и гигиеной проблем не испытываю.
-
Всім привіт) Хто може допомогти з пошуком житла або знає нормальні агенції?
-
В аэропорту нет никого( Можете обратиться сюда👆🏻
-
Подскажите пожалуйста вас заселили в отель? И к кому вы сразу по прилету обратились ? Спасибо
-
НОВИНИ щодо реєстрації громадян України в Альберті на професійно-технічні навчальні програми (наприклад, електрика, зварювальника, механіка тощо) на основі робочого дозволу CUAET: Громадяни України, які проживають як тимчасові резиденти в Альберті з дозволом на роботу виданим на основі програми CUAET, мають право зареєструватися на професійно-технічні освітні програми, якщо вони відповідають одній із вказаних нижче умов: - обрана програма потребує теоретичного навчання тривалістю менше 6 місяців (26 тижнів); - обрана програма потребує теоретичного навчання тривалістю більше 6 місяців (26 тижнів), але аплікант успішно здав необхідні іспити, щоб скоротити загальний час теоретичного навчання до терміну менше 6 місяців (26 тижнів). - аплікант отримав схвалення від Міністерства імміграції, біженців та громадянства Канади на участь у професійно-технічній навчальній програмі. Під час реєстрації всі громадяни України повинні вказати своє українське громадянство в заявці, щоб повідомити Реєстратуру, що вони мають право пройти професійно-технічну навчальну програму на основі дозволу на роботу виданого по програмі CUAET. СЛІД ЗАУВАЖИТИ, що ці заходи є тимчасовими та можуть бути змінені у будь який момент. tradesecrets.alberta.ca/sources/pdfs/forms/Information_for_Ukrainian_Citizens.pdf?fbclid=IwAR0S0cpLRrr1hIwsdRccXPcSxN6hrskXcWgFXCF0aOhHyktPgLJKZek8b58
-
Снятие ограничений с WP Небольшой гайд как снять ограничения с Work Permit для прибывших по программе CUAET: Очень надеюсь будет полезным!😉 1. Пройти обязательный Medical Exam в течение 90 дней в аккредитованной организации ircc.canada.ca/pp-md/pp-list.aspx * по факту это только blood test и chest x-ray результаты привязаны к вашему UCI и автоматически отправляются в IRCC, вам на e-mail приходит только выписка 2. Запросить новый Work Permit без ограничений (старый остается валиден до получения нового) Зарегистрироватьс тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html - Создать аккаунт GCKey user ID and password (GC = Government of Canada) - Войти под своей учетной записью - Start an application -> Apply to come to Canada - Visitor visa, study and/or work permit - Заполняем формы - Прикрепляем необходимые документы: - ваше фото (как на визу/паспорт) - фотокопия всех заполненных страниц паспорта - документ, полученный в результате Medical Exam - форма imm5710e (!!! нормально работает только в Adobe Acrobat !!! Заполнить и нажать Save) www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5710e.pdf - документ, содержащий фразу "I am exempt from paying fees under the Ukraine Special Measures" - по желанию, кавер примерно такого содержания: "I passed the mandatory medical exam which included blood tests and a chest X-ray and I would like the conditions on my work permit be removed." * Могут потребоваться другие документы, в зависимости от ответов, которые вы дали при заполнении форм
-
Так у мене є результати, і в мене wp на руках, коли мені його видавали сказали щоб я ще раз проходив медичний огляд або якось завантажував той який я маю. Це медичний огляд можна застосувати для wp. Тільки проблема в тому що я не знаю як, запиту немає, не можу просто його в свій кабінет закинути пдф файлом. Можливо мені потрібно заповнювати певну форму або писати на якусь спеціальну пошту.
-
Я проходила мед екзам у Варшаві, в кабінет не підтягнувся. Я телефонувала в клініку, де проходила, просила підтвердити, що IRCC отримало результати. Вони підтвердили, надіслали копію листа з Лондону. Вже на місці при подачі на стаді перміт просто завантажила результати в пдф. У Вас же є ці результати?