UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Даже в этом чате в медиафайлах есть фото множества квартирных комплексов, где точно есть жилье. Сайты тоже указаны, а значит, с ними можно связаться. Поищите. Буквально несколько строк фото вниз пролистать нужно.
-
Друзі, стосовно отримання ворк перміт чи обов'язково має бути LMIA?
-
Дякую!
-
Мы искали на маркетплейс и rentfaster, смотрели и другие сайты просто из гугла по запросу Edmonton rent apartment. Нашли в итоге на rentfaster за 3 недели ежедневных поисков. Скорость поиска и положительный результат зависят от общих пожеланий по квартире, району, инфраструктуре рядом и, конечно же, бюджету.
-
80% маркетплейс, 10% кіджижи, 5% рентал сайти 4% оголошення біля будинків 1% чати, групи і таке інше
-
Не дивуйтесь. Я вже декілька тижнів не можу найти🫠 Можливо не там шукаю
-
А як знайти житло? Можливо є якісь сайти і тд
-
Ні. Взагалі.
-
Ні.
-
А чи була проблема щоб зняти квартиру в цілому (без кредитної історії і т.д.)?
-
Пару тижнів тому, 2 бедрум за 1200 без питань. Вибір є
-
В чатах пишут что однушку за 1300 уже искать приходится и то проблема. А что в Эдмонтоне сейчас по ценам на жилье и его доступность?
-
Я читав що зараз там виникла проблема с постійним житлом, за рахунок великої кількості бажаючих на безкоштовне тимчасове. Можливо ця інформація не відповідає дійсності, я не дуже глибоко цікавився Манітобою.
-
Пока Манитоба даëт жилье в отеле на несколько недель, от нее люди не откажутся) не у всех есть ресурс снимать однодневки месяц
-
Сейчас есть свободные слоты в Консульство на действия с паспортом на февраль
-
Не в Альберте. По-моему только в Манитобе и Саскачеване дают. Раньше было и в Торонто, но сейчас в лучшем случае сутки и вообще могут отказать.
-
Дякую за віповідь!
-
Роботодавець це міг завжди зробити, якщо ви йому підходите. Work permit CUAET відкритий і дає вам право працювати на будь якій роботі по всі Канаді (за виключенням деяких винятків шо вказані в документі)
-
Скажіть, будь ласка, яку медичну страховку краще обрати дитині 17 років, яка приїхала за візою CUAET і навчається в університеті Альберта? Скільки коштує оформлення цього страхування?
-
Тобто я вірно розумію, що роботодавець зараз може найняти українця по CUAET як іноземного працівника без отримання дозволу LMIA?
20 Jan 2023, 21:20
12538/96424
about 9 hours ago