UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тобто я вірно розумію, що роботодавець зараз може найняти українця по CUAET як іноземного працівника без отримання дозволу LMIA?
-
ні,раз'яснення були тиждень тому, вони "свіжі" , а стару інфу я теж читала ще декілька місяців тому
-
То ви тиждень назад прочитали. А загалом то було відомо ще 24 лютого
-
Уявляєш - Так
-
Была информация, что жильё предоставляется на две недели, только кто его предоставить должен ...
-
Знайдіть номер червоного хреста. Вони давали житло до 3 днів.
-
Дякую !!!!
-
Дякую !!!!!
-
Можуть, ця робоча віза в списку на офіційному сайті
-
Вже можуть. Я вище скрін кинув
-
так можуть чи не можуть ????? 😔
-
Та зачекайте, тільки тиждень як написали що все ж таки : Ще раз про програму номінації через провінцію Альберта. Якщо коротко, то українці, які мають дозвіл на роботу, виданий в межах програми CUAET, не можуть подаватись на номінацію провінції Альберта. Ось деталі...
-
Офіційна інформація. Тепер наш open work permit підходить для цієї програми. І на відміну від федеральної підходять ноки O,A,B,C,D, за виключенням деяких професій, які прописані на сторінці програми
-
Такі Да!!! Був не правий, пробачте
-
www.google.com/url?q=www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility.aspx&source=gmail&ust=1664576876509000&usg=AOvVaw11uso0aMYgn4DeigUT7q6n
-
А тепер почитайте , по посиланню можна
-
По цій програмі потрібен LMIA, все інше то вже деталі. Хоч по CUAT, хоч без, а би був WP для початку
-
Як раз навпаки , там був перелік дозволів і lmia. Оwp по cuaet не було в цьому переліку
-
Раніше про прибувших по CUAET взагалі нічого не говорили. Підходить ця програма для PR чи ні. Зараз хоч зрозуміло в якому напрямку йти.
-
Я що сплю? Ущипніть мене. Невже це правда?
20 Jan 2023, 21:20
12557/96495
about 3 hours ago