UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Твій акаунт це вже шахрайській бот
-
Комусь потрібно, комусь не потрібно Я в загальному пишу Не Вам конкретно
-
Може Вам і потрібно щось комусь дякувати
-
Якщо волонтери чи хост допомагає, треба сприймати це як правило?
-
Чому я маю щось дякувати???
-
Прикро,що люди,летівши сюди, відверто вірили,що їм всі все повинні тільки тому, що вони з України.Теж багато випадків чула про наших,таких,що мене брав іспанський сором🙄 Кожен з нас в Україні кимось був,але ми не в Україні🤷🏻♀️.Проте,все в наших рученьках.Точніше,ма-малесеньких долоньках,як сказала б Ірина Федишин😂
-
Дуууже багато людей без роботы.
-
Треба бути вдячним за те що роблять для тебе, віддячувати посильно, не нагліти, залишатись людиною і все повернеться
-
Розказували про мадам , яка 6 місяців сиділа на шиї у хоста, перебирала житлом і роботою, бо вона "Інстаграм манікюр майстер"
-
І у всіх англомовних чатах кричить "Потребую'"
-
Якщо не перебирати і інтенсивно шукати то все ок
-
Буває різне : є люди ,які «то робити не буду,це не буду.В Україні я чуть не президентом був,а тут маю прибирати»😂
-
А що бувають випадки що тут хтось роботу не знайшов??? Я лише чув що їдуть звідси бо умови не підходять...
-
Допомогу можуть отримати тільки ті,хто не знайшов постійної роботи .
-
Враховуючи що в Канаду ніхто прямо не їде з України, то слушна рекомендація)))
-
На скільки мені відомо:це для тих,хто не знайшов роботу
-
Советую кто ищет билеты выгодные и чтобы без махинаций с компаниями посредниками по типу kiwi, авиасейлс и тд - авиакомпанию WestJet. Сам пока не летел но билеты взял, знакомые летели. До 25 марта у них можно взять либо с Берлина через Амстердам и Калгари , либо с самого Амстердама , но цена с Амстердама почему-то дороже даже. 500 CAD без багажа. 35 CAD за чемодан. Возможно кому-то пригодится .