UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви ще в торонто не пробували, тут в центрі міста складають іспит з першого разу тільки люди з канадським паспортом))))) водіїв з досвідом просто валять і спеціально провокують на помилки, що і казати про новачків За містом ще терпимо 50% складають. В центрі 99% що не сдаш. Це на досвіді всіх моїх знайомих в торонто.
-
Можна отримати права але стати заїкаю 😄
-
Більше того. На десятий рік у Канаді, я зовсім не впевнений, що зараз би склав роуд-тест з першого разу.
-
Знов же, тільки власний досвід. Я, маючи 17 років українського стажу водіння, теорію сдав з першого разу ,а роуд тест за четвертим разом.Моя дружина, теж маючи 17 річний українській стаж, два раза не склала роуд тест. І тоді їй реджистрі сказали: спочатку візьміть декілька уроків в інструктора, а потім знов приходьте до нас. Доречі, інструктор коштував 1800 дол. Але був капець креативний індус. Мав з собою дудку, таку як у футбольних фанатів. І при кожній помилці нічого не говорив, але з усієї дурі дув у дудку😅. Після таких уроків , дружина склала іспит за першим разом.
-
Не знаю чого в вас думка, що я поганий водій. Мене мабуть зрозуміють тілько люди які не склади з першого разу, але це водії з великим досвідом вождіння. І вони теж не складають. Може це в Торонто так. Тут з першої спроби мало хто сдає. Не дивіться з такої призми що всі хто не склав з першої спроби погані водії і потребують інструктора. Люди які не склали з першої спроби вам привіт, ви не винні зайки🥹❤️ Все буде добре!
-
В мене стаж водіння з 2001 року, в Канаді я зрозуміла що не водіння в Україні і в Канаді то дві великих різниці, я звернулась саме до Максима і за дві години мені доступно і чітко розложив по полочках що до чього і які тут є ньанси. Я не вважаю що інструктор тянув з мене гроші!!! До речі іспит здала з першого разу
-
Мабуть ви дійсно дуже обурені чі то на інструкторів чи то на чоловіків що вже «всі ви такі» 🤔
-
Ваше ставлення до людей які не склали з першої спроби, ви своїми повідомленнями дізморалите цих людей, ніби це позор. І не кажіть що такого не було в мою сторону) мій інструктор взагалі мені сказав що мені не дано водити і я з цим не народжена, замість того щоб сказати що мені як новачку потрібно більше практики і підтримати. Всі ви такі. Дізморал. Люди витрачають гроші марно.