UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
І в Україні пишеться з великої літери,якщо що😒
-
Ті хто здає на права вам жожен інструктор не скаже що все залежить від везіння та який екзаменатор вам попадеться.
-
😳😳😳😳 Це де ви здавали на права без паралельного паркування в Україні? Може ви просто їх купили?
-
Чому ж тоді був завал аж 4 рази???
-
Вмію.
-
З інструктором десь 10 годин, до цього з друзями на своїй машині практикувалась багато, упродовж 5 місяців.
-
Тобто Ви не вмієте цього робити?
-
В україні ізі було, там не було паралельної парковки, повороту на червоний і всякого цього.
-
Так ось у чому причина. Фух. Повернемося до попереднього питання. Скільки ви займалися у Канаді з інструктором часу?
-
А як Ви без досвіду отримали посвідчення в Україні???
-
Бо син маминої подруги завжди краще
-
В тому що в мене немає досвіду вождіння🙄🙄🙄🙄
-
В мене складається думка що він вас відучував від знання правил дорожнього руху)))
-
Висасування грошей)))) чесно, ребят, якщо ви зочете швидко отримати права то просто їдьте в манітобу і поміняйте їх без іспитів. Потім манітобські поміняйте на права вашої провінції. Жодний інструктор вам цього не скаже.
-
Чому тоді ви не здали з першої? У чому ваша особливість?
-
Немає різниці)))))))))))) Бо в мене знайомі і без інструктора сдавали з першої спроби
-
Вибачте, але велика різниця займатися 0 годин та 100
-
Ви на іспиті сиділи за кермом а не інструктор, і не інструктор завалив іспит а саме Ви наробили помилок! З цього висновок ви просто не були готові до іспиту і одна провина того інструктора що він вам про це не сказав відверто!
-
Яка різниця???????????? Якщо я займалась з інструктором і не склала іспит??????? Я також само не складала іспит і без інструктора!!!
-
✅Відповідь для тих, хто мене питав за вклейку візи дітям Клієнтка поділилась інформацією Розшифровую: ✅VFS дозволяє відправляти паспорти на вклейку візи дітям 0-17 років разом з батьками «прицепом» не очікуючи для них окремого запрошення Хто переживає - може роздрукувати і доставити це фото у конверт разом з паспортами Дякую, що ділитесь досвідом 🥰🤗 Таку інфо знайшла в одній групі, де возять паспорти на вклейку
20 Jan 2023, 21:20
13139/96794
a day ago