UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вище скрін
-
Дайте будь ласка посилання на щось офіційне. Бо дуже важливо. Дякую
-
Приходите в будь який банк до телера, з id, кажете що треба зробити money order та даєте інформацію для кого.
-
Не точно.
-
Папірець дає ті ж права що і пластик!! Якщо папірець на 7 клас - то обмеження ті ж що і на 7 клас, якщо на 5 клас - ті ж обмеження або права, що і на 5 клас
-
Точно!!!! Читав цю всю переписку і скільки ж бреду написано,таке відчуття що топчуться на одному місці і толку немає про ці права
-
Мені теж здається що це для 7 класу
-
Це точно про Альберту ? Щось я такого не бачив.
-
З 00рм до 5 ранку
-
Вночі неможна їздити
-
Так, і з ними вже можна їздити
-
А тимчасові права (паперові) дають, поки чекаєш пластик.
-
Їх все одно міняти треба було. В мене зайняло це , 1.5 тижні. Так що пережив ще легко
-
Пам'ятаєте десь місяць назад тут кіпіш ходив що на укр права страхування не роблять, якийсь закон вийшов чи фейк. Ну вот страхова і підсуєтилась
-
Теж цікаво
-
Тобто вже зроблену страховку шантажували що відмінять???
-
Спочатку страхування теж зробив на укр. Далі сказали що це конечно добре але давай місцеві бо відмовимо чи ціну піднімемо. Ну вот і пішов здавати
-
Шкода))
-
Привіт . шукаю талановитих танцюристів вік / від 16-17 до 25 років . Одну дівчинку танцюристку віком 8- 11 років . Будемо робити танцювальний перформанс на підтримку ЗСУ , стиль контемпорарі . Modern. Якщо ви не працювали у цьому але маєте великий досвід у танцях - буду рада познайомитись Пишіть відповім усім 🫶🏻
-
Якщо просто так то зламається ... автомобіль по бездоріжжю 🤣🤣🤣
20 Jan 2023, 21:20
13883/96705
about 3 hours ago