UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт . шукаю талановитих танцюристів вік / від 16-17 до 25 років . Одну дівчинку танцюристку віком 8- 11 років . Будемо робити танцювальний перформанс на підтримку ЗСУ , стиль контемпорарі . Modern. Якщо ви не працювали у цьому але маєте великий досвід у танцях - буду рада познайомитись Пишіть відповім усім 🫶🏻
-
Ходив, вони усе розуміють, розуміють що права забирають, як і вони, тільки нічого зробити не можуть, дають gdl тільки. Є ще варіант отримати довідку через консульство, буду пробувати. Бо у мене та у дружини однакова ситуація. А втрачати великій досвід не дуже бажаю, страховка… Доречі як зробити Money Order (Bank Draft) може хто в курсі?
-
Скільки не готуйся, знайдуть до чого причепитися. Бували випадки ідеального водіння, а потім по приїзду тупо наставили хрестики. Тут 99% залежить від людини, якщо він козел, тот ..... Тому шукайте по відгуках. Режестрі не так багато. Я ще дивився рлліки на ютубі як здають. Але дивіться кадціа, там є прям іспит записаний.
-
У мене трошки не стандартна ситуація. Є права Ірландії, їх можно міняти на місцеві без тестів, але вони видані влітку цього року, а українські права з досвідом забрали Ірландці. Копія не підходить для стажу, дія також. З України на запити не відповідають. (