UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Шкода))
-
Привіт . шукаю талановитих танцюристів вік / від 16-17 до 25 років . Одну дівчинку танцюристку віком 8- 11 років . Будемо робити танцювальний перформанс на підтримку ЗСУ , стиль контемпорарі . Modern. Якщо ви не працювали у цьому але маєте великий досвід у танцях - буду рада познайомитись Пишіть відповім усім 🫶🏻
-
Якщо просто так то зламається ... автомобіль по бездоріжжю 🤣🤣🤣
-
Страховку вже зробив на українськи права. То на майбутнє.
-
А можна просто так? По бездоріжжю??? Ніколи не їздив.
-
Так ти можеш ще в страховій запитати скільки буде якщо в тебе буде вартість 5 ждл?
-
Кому треба авто щоб поїздити по справах, для практики до роуд тесту або для вибору авто звертайтесь в ПП
-
Ходив, вони усе розуміють, розуміють що права забирають, як і вони, тільки нічого зробити не можуть, дають gdl тільки. Є ще варіант отримати довідку через консульство, буду пробувати. Бо у мене та у дружини однакова ситуація. А втрачати великій досвід не дуже бажаю, страховка… Доречі як зробити Money Order (Bank Draft) може хто в курсі?
-
Скільки не готуйся, знайдуть до чого причепитися. Бували випадки ідеального водіння, а потім по приїзду тупо наставили хрестики. Тут 99% залежить від людини, якщо він козел, тот ..... Тому шукайте по відгуках. Режестрі не так багато. Я ще дивився рлліки на ютубі як здають. Але дивіться кадціа, там є прям іспит записаний.
-
Все одно треба на іспит ідти впевненою і знати до чього можуть приколупатись
-
Ну я би пішов фізично в режестрі, показав би права і спитав які є варіанти🤷🏻♂️ ну а як інакше
-
У мене трошки не стандартна ситуація. Є права Ірландії, їх можно міняти на місцеві без тестів, але вони видані влітку цього року, а українські права з досвідом забрали Ірландці. Копія не підходить для стажу, дія також. З України на запити не відповідають. (
-
Почитайте різні відгуки про режестрі на Гугл картах. Багато пишуть про екзамен що здавали по декілька разів а тут чи там здали з першого
-
Це правда)))
-
Як я зрозумів, індусам фіг здаш. В них пунктик
-
Я читала правила і теж так розумію що едванс може навчати а ждл просто їздити але ж роуд тест ніхто не відміняє із-за цього, як ото його здати???(((
-
Там про паски безпеки
-
В правилах є повна версія різниці. 5 ждл не може навчати, щось про алкоголь, здається ще щось з обмежень.
-
А яка між ними різниця???
-
Шолдер чек так точно.
20 Jan 2023, 21:20
13900/96705
about 3 hours ago