UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Фул
-
А ви на які здавали? Ждл чи фул?
-
Да.
-
Ніякого документа не потрібно. Здавати на клас 5 ждл або 5 фул вам в режестрі скажуть коли ви отримаєте ваш 7 клас пластикові
-
Не зрозумів
-
На канадських що пише 5 клас, чи як
-
Нічого не потрібно. Замовив чергу, прийшов, покататись, склав, отримав бумажні, через 1.5-2 тижні прийшов пластик. На ваших ураїнських є дата виготовлення, цього достатньо
-
Google/ Edmonton (Canada) job, work и так далее
-
Доброго вечора шукаю роботу. Знання англійської мови початкове .. буду рада будь-який інформації дякую
-
А ще підкажіть курси англійської?
-
Хто здав теорію(7), і ви перейшли на 5non gdl чи просто на 5 клас. Кажуть треба щоб був документ який підтверджує стаж водіння водія.
-
Не завжди знаходяться бажаючі підстригтись, тому підстригаю себе 🤣
-
Так ти лисий 🤠
-
Безкоштовно квитки в Royal Alberta Museum на цей тиждень п'ятниця, субота, неділя. Треба забукати відразу, поки є в наявності. atms.alberta.ca/ram/DateSelection.aspx?item=200
-
Без проблем, удачі!:)
-
Дякую, але мені треба грумера, мені не тільки стрижка потрібна
-
Але я пожартував з приводу стрижки:) Але якщо не знайдете грумера, - звертайтеся!:) Маю добру машинку для стрижки, можемо його трохи підстригти*
-
Торговать можно и самому, без посредников. Биржи доступны, ТА доступен, инструментов куча. А доходить в сделку на 1$ с плечом х40 в надежде что угадали
-
Як заборонена ? А як страхові її виписують ?
-
🐻❄️
20 Jan 2023, 21:20
Post 13929 of 96252
about an hour ago