UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тут все швидко. Біометрію чекали 17 днів.
-
Так і є) Більшість центрів не приймають особисо документи, деякі не видають особисто, тільки через кур’єра. А в Варшаві, наприклад, зареєструватися для здачі документів потрібно і то є також квест)😜
-
Може бути )
-
Володимир, це в тому центрі) В інших по-іншому😉 Не плутайте людей) Кишинев, до речі, відправляє в Бухарест, а вони далі…..)
-
Ми вчора віднесли паспорти на вклейку в візовий центр в Кишиневі. Нічого платити не потрібно. Вони самі все відправляють. Потім приходиш та забираєш паспорт з візою.
-
Так)
-
Якщо забираєте самі, то непотрібно оплачувати зворотню доставку) тільки кур’єра туди)
-
Послуги безкоштовно- відправка кур’єром ні) бо це не вони Вам відвозять)
-
Відправлення до VFS- любою кур’єрскою доставкою одним пакетом) Зворотню доставку (якщо кур’єром) Ви оплачуєте за реквізитами та сумою Вашого VFS (вказано на їх сайті), за кожен паспорт в банку,та вкладаєте чеки в конверт з іншими документами та паспортами)
-
Таке зараз майже у всіх. Доводиться чекати запрошення на дітей. Ми вже півтори місяці чекаємо.
-
На кожен паспорт повинен бути лист-запрошення для відправки)
-
все в порядке, я ухожу на работу
-
Это было не обвинение, а предположение. И , конечно, же, я буду очень рад с вами дружить. Ещё пару минут и станем лучшими друзьями.