UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Та камон, якщо мені 27 буде то я вже не входжу в молодіжну тусу, що за ейджизм))
-
Так! Можна)
-
В тім, тут багато новоприбулих, які нещодавно проходили процес отримання необхідних документів і я впевнений, що вони з радістю вам допоможуть. І відвезуть,і підкажуть ,як краще і швидше все оформити.
-
Окей) дукую
-
Доброго вечора! Ви можете оформити всі потрібні документи онлайн. Якщо дуже терміново, то під'їхати автобусом в найближчий Service Canada. І в одному місці владнати всі свої питання.
-
Добрий вечір) підкажіть будь-ласка до кого можна звернутися, щоб допомогли зробити health insurance і всі інші документи. Справа в тому, що машини немає, а хотілося б завершити все в один день😇 підскажіть будь-ласка контакти волонтерів
-
Якшо бахнуть пивка то можно 2
-
С суставами:(
-
Турники выносливость дают или может я такой но с весом 62кг я могу спокойно 280 кг ногами и 100 кг жим
-
Стульчики разные делаешь на каждую ногу или просто доп вес и начинаешь тренить торс а с торсом ноги + качалка есть но скажу по своему опыту уже 3 год идет как треню то в качалке был 2 раза и на ноги 280 кг взял
-
Берем друга на плечи и летс гоу
-
Всей
-
И в европе
-
Такой
-
Сертификат диплом