Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
96.8k Posts 5.8k Posters 177.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    На скаргу про крики сусідів поліція звичайно приїде, але коли у вас розіб'ють вікно у машині і машину ,,почистять,,- то поліція це проігнорує.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    У своєму коментарі я навів приклади кримінальних випадків зі свого досвіду. Що не так? Є райони затишні і цілком безпечні. Є районі затишні, але менш безпечні. До того ж ,на фоні інших міст Канади, в Едмонтоні не досить благополучна ситуація в плані криміналу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t884457984T Offline
    t884457984T Offline
    Олюсик Олюсик
    wrote on last edited by
    Спасибо вам)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    В першу чергу,треба готуватися до того, що Канада це країна не для заробітків, а просто для життя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t884457984T Offline
    t884457984T Offline
    Олюсик Олюсик
    wrote on last edited by
    Доброй ночи,подскажите пожалуйста,собираюсь со Словакии ехать зарабатывать в Канаду,один из вариантов Эдмонтон,знание языка на низком уровне,если возможно подробно напишите пожалуйста в личные сообщения,к чему готовиться?😁Бдагодарю
    1 Reply Last reply
    0
  • t485184913T Offline
    t485184913T Offline
    GLEB
    wrote on last edited by
    Якщо б ви жили в кримінальному районі то машинии б навпаки до вас пригоняли а не від вас угоняли. В кримінальних місцях алкашка знаходиться за спиною касира а касир стоїть за щитом а вхідні двері блокуються касиром. Чи вони у вас там дурні в збиток працюють? Тут взагалі немає таких районів куди по дзвінку не прибуде поліція за декілька хвилин. Подзвониш зі скаргою на крики сусідів вони приїдуть настане тиша та спокій на дуже довго. Може у вас постріли по ночам? То подзвони скажи про це копам. Спецназу буде стільки що не проїдешьне пройдеш. Може у вас шприці на тротуарах валяются? Чи решітки на вікнах стоять? Не кремінал а назва одна. Новоприбулим про це думати взагалі не треба обираючи перше житло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Хто підкаже де в Єдмонтоні знайти інструктора щоб підготуватись до здачи водіння на 5 класс?
    1 Reply Last reply
    0
  • t721433584T Offline
    t721433584T Offline
    𝑺𝒐𝒑𝒉𝒊𝒆 𝑺𝒚𝒅𝒐𝒓𝒂𝒌🤍
    wrote on last edited by
    Sonya, 18, Edmonton – Привіт . шукаю талановитих танцюристів вік / від 15 до 25 років . Будемо робити танцювальний перформанс на підтримку ЗСУ , стиль контемпорарі . Якщо ви не працювали у цьому але маєте великий досвід у танцях буду рада познайомитись , це робиться за допомогою українського центру у едмонтоні . Пишіть відповім усім 🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5133841309T Offline
    t5133841309T Offline
    Соня 💕
    wrote on last edited by
    Привіт! Зібрала добірку безкоштовних курсів з англійської від компаній, які зараз допомагають українцям, користуйтесь ) t.me/korysnostykanal/27
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Прикольно говорити про ,,події одного вечора,, коли зранку виходиш їхати на роботу, а машини, в якій інструментів на декілька тисяч - не має.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Той 15-річний малий як раз йшов зі спортзалу додому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t485184913T Offline
    t485184913T Offline
    GLEB
    wrote on last edited by
    На вулиці де я виріс це події одного вечора. хіба що бабусь підбадьорити на лавці. А малому нагадайте що кросівки потрібні для бігу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    З власного досвіду розкажу, що таке ,,кримінальний район,,. в Едмонтоні. Наприклад, Callingwood. Цей район популярний серед новоприбулих, не тільки наших, а взагалі. Мені теж він подобається, я живу зараз недалеко . Але, у підлітка, сина знайомих , ввечері в парку зняли дорогі кросівки. У другого знайомого- вкрали недорогу машину прямо з під будинку. У третього- розбили лобове скло, просто так. Чи , буквально, сьогодні, на моїх очах, два чувака з зовнішністю first nations, під'їхали на веліках до liquor store, спокійно зайшли, взяли ящик пива і дві пляшки віскі. І спокійно вийшли. Продавці тільки сміються і руками розводять. Викликати поліцію ніхто навіть не подумав. Велік хоч на три ланци привязуй- все одно вкрадуть. А , до прикладу, жили ми на Brookside, то наші веліки весь сезон валялися просто перед будинком. Ніхто навіть не порухав. І двері на бек'ярд ніколи не зачиняли. Повний релакс у цьому плані. І вбивства тут бувають. За декілька років троє людей, яких я знав, загинули з кримінальних причин. Тай таке.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Якщо не плануєте займатися зимовими видами спорту чи підльодною рибалкою, то на зиму вам вистачить і осіннього одягу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t663701083T Offline
    t663701083T Offline
    Ник Шарко
    wrote on last edited by
    Winners
    1 Reply Last reply
    0
  • t5250831839T Offline
    t5250831839T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Кому треба авто щоб поїздити для практики до роуд тесту або для вибору авто звертайтесь в ПП
    1 Reply Last reply
    0
  • t485184913T Offline
    t485184913T Offline
    GLEB
    wrote on last edited by
    Что понимать под криминальным районном?Здесь не сша и нет таких районов где тебя убьют или ограбят просто потому что ты белый. Канадские отбросы вежливые и учтивые. Государство их кормит поит охраняет лечит и даёт денег на развечения. Употребляют вещества они под присмотром волонтёров медиков и полиции которая охраняет их в этом уязвимом состоянии. Они шатаются на полусогнутых по ветру и нифига им особо не нужно от жизни и от тебя лично. Они гуляют скорее не по районам а по улицам 107, 118, 95 и даунтаун. Я бы смог жить в любом районе города кроме даунтауна. Это параша в прямом смысле. Подошвы липнут к тротуарам и по хорошему нужно одевать бахилы перед тем как зайти в дом с улицы.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🪷🪷🪷
    wrote on last edited by
    Я записувала доньку просто в той пункт де є дитячий лікар і все, на місці оглянули і зробили щеплення. малій 15 років
    1 Reply Last reply
    0
  • t1543091887T Offline
    t1543091887T Offline
    Liubov Korolova
    wrote on last edited by
    Детям делали вакцинацию через запись в поликлинике и посещение врача. А взрослым можно просто в любом пункте вакцинации. А можно и через поликлинику
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🪷🪷🪷
    wrote on last edited by
    Я от теж вище прочитала і якось здивувало мене те що треба скерування... Я заходила в Гугл карту і вводила punkt szczepień вибирала найближчий до мене і в телефонному режимі домовлялася про візит. Я в поморському воєвудстві, може в мазовецькому по іншому 🤷🏼‍♀️...
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags