UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вибачте, будь ласка
-
Задню даєш?
-
Читай уважно, сину. з 7 ранку до 5 вечора.
-
Ось тут
-
Ок,в тебе є прекрасна можливість. Ти хотів стрєлку в центрі? То чекаю тебе завтра с 7 ранку до 5 вечора на паркінгу Walmart. Подивишся мені в очі, поплюєш, та обов'язково навчишся тому, що тобі знадобиться у подальшому житті. Мушу взяти над тобою шефство.
-
Ви можете, будь-ласка, перейти в особисті повідомлення та звільнити усіх в цьому чаті від вашою крутизни!? Поважайте інших. Це ж так легко.
-
Что ты знаешь за окопы ? По твоей бороде видно что ты военный билет купил . Так как и жопу в тепле за паспорт . Я так понимаю жопу ты свою часто за тепло подставляешь
-
Блін діалог реально плавно переходить в клініку Чувак, в тебе капець з психікою по ходу, не хочу нічого говорити , але угомонись трошки.Якщо ти 10 років в Канаді ти навпаки мав би допомагати морально, підтримувати , а не цькувати всіх хто не погоджується з твоєю думкою, або каже щось не з того,що б ти хотів.
-
Так як ти можеш робити висновки не знаючи людини абсолютно??? Ти мені насипав що я брехунка, тепер хлопцю, що він псевдопатріот В тебе є докази що він не служив , чи є докази що він не допомагає Україні ? І взагалі Хто ти щоб тобі хтось щось мав доказувати ? Нафіга ти наводиш на людей наклепи , а потім типу « моя хата скраю»?
-
Сину, скільки тобі рочків? Ти вже уроки зробив? Батьки знають чим ти в тих інтернетах займаєшся?
-
А ви згодом зрозумієте.Хто має право кричати про любов до неньки, переховуючись у Канаді під час війни.