UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
🤦🏻♀️
-
А я вам щиро бажаю удачі.
-
Мені на вашому фоні вже аж не зручно😂
-
Ви молодці!
-
Молодці ті, хто зараз на передовій. А ми - таке. А так, щоб без пафосу, я купу свого інструменту роздарував новоприбулим хлопцям, але кожен safety boots купував сам. Навіть на позичені гроші.
-
Ви молодці!
-
Даремно ви так. За останні пів року, моя компанія взяла на роботу 25 українців. Звичайно, кожного намагаюся підтримати, підказати, допомогти. Моя дружина працювала перекладачем у Red Cross в аеропорту, теж допомогла багатьом нашим . А зараз на своїй роботі організувала відкриті співбесіди, завдяки яким багато українців отримали свою першу роботу. Тому з новоприбулими я знайомий не з публікацій в чатіках.
-
Мені здається що всюди по трохи, хто як по роботі шукав хто по ціні
-
Нужно быть добрее, помогать тем кому можешь чем можешь, и будет Вам счастье))) Тут все работы хороши все работы нужны!
-
)))
-
Слухаюсь🫣 Надалі подібне не повториться.
-
Админы, прекратите пожалуйста эту схватку.
-
В Канаді в ціні будь-яка робота. Бо людина працює і платить податки. Тому я з повагою ставлюся до будь якої роботи. Але коли людина видає бажане за дійсність, то якось не файно, як на мене.
-
Кароче , це ні до чого, не бачу сенсу в цій дискусії .Скільки людей- стільки думок. Але в будь-якому випадку гарного вам вечора !
-
Неодмінно. Зараз дам їм почитати ваші опуси
-
Передайте їм мої співчуття 😂😂😂😂
-
Дружина і троє дітей. Тепер можете їм всім поспівчувати.
-
Але дякую вам вельмишановний Володимире, бо без ваших рекомендацій я би пропала
-
Ви без дружини як так розумію 😂