UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А ким ви працюєте доречі?
-
Мені на перший час достатньо цього Так як робота заключається не тільки в полі ,але давайте поговоримо про мій потенціальний грибок на ногах 😂😂😂😂😂
-
Це ,звичайно, не договір, а просто email, що вас беруть в команду. А про посаду геодезиста взагалі мова не йде. Чи прапорці розтавляти- це теж геодезист?
-
Дуже дивно що вашого друга академіка не взяли в геодезію , а мене взяли , хмммм🧐🧐🧐 Шото пошло не так
-
Потреба у доброму робочому взутті приходить лише з досвідом, мозолями і хворобою суставів
-
Ще скинути його зміст і зарплату ?
-
Дякую за порада!
-
От власне! Це взуття, в якому ви працюєте цілий день. Одже, в ньому має бути зручно. І це дуже індивідуально. А що таке 150 доларів? Пів вашого робочого дня. А капці послужать декілька років☝️
-
А як у вас немає цього договору, то я на вас не ображуся. Цікаво взагалі, про який договір іде мова? Я за десять років у Канаді ще не підписував жодних трудових договорів. Але таке.
-
😂😂😂😂😂
-
В спеціалізованих магазинах вони коштують від 150$ нормальні А мені не принципово нові бо це робоче взуття тому🤷🏻♀️ І взагалі , за скільки ви труси собі купляєте Якщо ми вже так відверто говоримо
-
А якщо я зараз вам кину тут свій договір роботи ви мені купите нові шузи?😂😂😂😂
-
Саме так. Ви просили продати або подарувати. Ну якщо б ви хотіли купити, то звернулися б в ті спеціалізовані магазини, які вам порадили, коли ви шукали взуття для чоловіка.
-
Що ж , напевно, у вас все коло оточення таке🤷🏻♀️ Не дуже «лакі»😂
-
Шановна пані Vasilisa! Я лишень спробував виразити свою думку. Я вам і фб писав в коментарях- купувати вживані safety boots - це безглуздо. В чому економія???. І з моєї точки зору, яка безумовно не претендую на істину, якщо людині доводиться економити на таких речах ,як робоче взуття - то , напевно, ій важко. Але ви розбили цей мій стереотип. А ,перепрошую, на рахунок, роботи геодезиста- то ви трохи загнули. Як на зло ,в мене товариш працює геодезистом, в Україні він став кандидатом наук. То йому прийшлося трохи повчитися у Канаді ,щоб бути тут геодезистом. Але таке. Може у вас дійсно талант, який не потребує ані канадського досвіду,ні канадської освіти.