UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А якщо я зараз вам кину тут свій договір роботи ви мені купите нові шузи?😂😂😂😂
-
Саме так. Ви просили продати або подарувати. Ну якщо б ви хотіли купити, то звернулися б в ті спеціалізовані магазини, які вам порадили, коли ви шукали взуття для чоловіка.
-
Що ж , напевно, у вас все коло оточення таке🤷🏻♀️ Не дуже «лакі»😂
-
Шановна пані Vasilisa! Я лишень спробував виразити свою думку. Я вам і фб писав в коментарях- купувати вживані safety boots - це безглуздо. В чому економія???. І з моєї точки зору, яка безумовно не претендую на істину, якщо людині доводиться економити на таких речах ,як робоче взуття - то , напевно, ій важко. Але ви розбили цей мій стереотип. А ,перепрошую, на рахунок, роботи геодезиста- то ви трохи загнули. Як на зло ,в мене товариш працює геодезистом, в Україні він став кандидатом наук. То йому прийшлося трохи повчитися у Канаді ,щоб бути тут геодезистом. Але таке. Може у вас дійсно талант, який не потребує ані канадського досвіду,ні канадської освіти.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, где можно заказать печать визиток ? Онлайн или в городе 🙏🏻
-
Треба почекати тут в кожного по сітуаціі)))
-
У вас іде , а в мене ще нє😂😂😂😂 Що за фігня Мені важко
-
Здається комусь це подобається, а комусь ні😂😂😂😂
-
В мене вже іде от і про зиму подумав...
-
Зараз ще і з того зробимо срач бо комусь холодно -25, а комусь жарко
-
І чи буває осінь чи осінь-зима?
-
Всім пропоную перейти на тему як готуватися до зими і морозів? Коли вона тут прийде?
-
Чесно, мені смішно і трохи шкода їх 🤷🏻♀️ Але , як каже моя бабуся, най мастять собі голову😂😂😂😂
-
Та то страх Божий,я Вам кажу😂😂😂