UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я вже з роботи повернувся, сходив в спортзал, повечеряв а по цю пору гроші не поділили???🤣🤣🤣
-
Дякую Ник☺️
-
Вищесказано написано про якісь такі суми , що я хз.Я підняла це питання виключно для того, що не потрібно лякати людей що тут треба міліони .Якщо ти комунікуєш з людьми + фейсбук ти багато чого можеш знайти , що тобі потрібно і що дасть тобі змогу зекономити ,от і все!
-
І ще, дуже цікаво де я написала шо приїхала сюди з 200$ в кишені ?😳 Я мала з собою достатньо грошей тай зараз маю , просто не витрачаю їх на ліво і направо і стараюсь економити, бо я знаю ціну копійки ,мені ніхто ніколи грошима не засипав і все що я маю - виключно мій труд, який я ціную!!!!
-
У багатих жизнь друГая😂
-
100%
-
Бляха чесно дивно з людей , але це ж ми , українці , ми такі 😂😂😂
-
Я працюю геодезистом в компанії Челенджер, скинути договір? Працюю за освітою бо показала себе як спеціаліст і не плакала 🤷🏻♀️
-
наверное тоже фантазии.. Но рассказы как все быстро и дёшево нашли крутую машину меня убивают, мы 2 недели убили пока нашли адекватное авто. То что дёшево- просто мусор который развалится и затраты на ремонт буду безумные:( О работе мне сложно говорить так как за эти 2 недели занимались другим (работа пока удаленно прошлая осталась)
-
Навчіться читати для початку , що пані Василіса писала і складіть логічний ланцюжок.Я писала , що не потрібно міліона доларів щоб тут вижити.А про взуття порвало 😂😂😂 Люди тут стараються економити і не жити на широку ногу тому і шукають варіанти дешевші.Як я вже писала , що люди тут дуже добрі і готові допомогти .І ще раз, мені дуже смішно чути типу « Хард кор, тут все дорого і важко, все треба купляти тому ми приїхали і вже мали купу грошей», а паралельно вибивають 3000$.Чому!?Відповідь «бо дають».То в чому питання? А стосовно все легко дається , якщо ви з мухи робите слона - це ваші проблеми. Я не зациклююсь на дрібницях і якщо вже вибрала бути тут, не бачу сенсу скаржитись .І я жінка , а ви чоловік , який вочевидь плаче частіше ніж я🤷🏻♀️
-
Це ви про мої слова ?
-
Це ви ще не чули на які роботи і з якими зарплатами влаштовуються наші новоприбулі! Цікаво, чому ніхто в чаті не пише , яку роботу знайшли, яку нову професію опановують чи вдосконалюються за старою спеціальностю?
-
Як кому. Вище люди писали, що все легко і просто.