UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
наверное тоже фантазии.. Но рассказы как все быстро и дёшево нашли крутую машину меня убивают, мы 2 недели убили пока нашли адекватное авто. То что дёшево- просто мусор который развалится и затраты на ремонт буду безумные:( О работе мне сложно говорить так как за эти 2 недели занимались другим (работа пока удаленно прошлая осталась)
-
Навчіться читати для початку , що пані Василіса писала і складіть логічний ланцюжок.Я писала , що не потрібно міліона доларів щоб тут вижити.А про взуття порвало 😂😂😂 Люди тут стараються економити і не жити на широку ногу тому і шукають варіанти дешевші.Як я вже писала , що люди тут дуже добрі і готові допомогти .І ще раз, мені дуже смішно чути типу « Хард кор, тут все дорого і важко, все треба купляти тому ми приїхали і вже мали купу грошей», а паралельно вибивають 3000$.Чому!?Відповідь «бо дають».То в чому питання? А стосовно все легко дається , якщо ви з мухи робите слона - це ваші проблеми. Я не зациклююсь на дрібницях і якщо вже вибрала бути тут, не бачу сенсу скаржитись .І я жінка , а ви чоловік , який вочевидь плаче частіше ніж я🤷🏻♀️
-
Це ви про мої слова ?
-
Це ви ще не чули на які роботи і з якими зарплатами влаштовуються наші новоприбулі! Цікаво, чому ніхто в чаті не пише , яку роботу знайшли, яку нову професію опановують чи вдосконалюються за старою спеціальностю?
-
Як кому. Вище люди писали, що все легко і просто.
-
Просто наша шановна пані Vasilisa ділилася секретами успішного старту в Едмонтоні. На прикладі своєї родини.
-
Да и равняться на других людей и другие мнения, это глупо , нужно брать пробовать и решать для себя , слушать другое мнение(хорошо, или плохо ему в стране , тяжелая работа или нет) определяет человек сам , что ему нужно, можно послушать 100 людей и все скажут по разному
-
Кхе-кхе, приїхати до Канади, працювати по десять годин на день у чужих safety boots... Ну таке. Я чужих грошей не рахую, але навіть якщо прилетіли с 200 доларами в кишені, то допомогу вже отримали. Отже, людям це по приколу. А ви питаєте про випробування.
-
Так ця людина три тижні,як приїхала до Едмонтону. І разом з тим стверджує, що тут їм все легко дається і грошей багато не треба. Наприклад, в мене якийсь дисонанс. Можливо ,люди різні, і що для одних труднощі для інших- завиграшки.