UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго вечора. Скажiть будь ласка, якщо на мене i на чоловiка вже прийшло пiдтвердження на вклейку вiзи, вже вiдправили. На дiтей поки тиша! Чи чекати чи можна вирушати так? Дякую
-
внешне Монреаль намного симпатичнее Эдмонтона. Но финансово выгоднее жить в Эдмонтоне
-
Ви перегрілись чи перемерзли?
-
Не едьте туда, там все токсичные, судя по этому сообществу))
-
я была в Шервуд Парке
-
Доброго дня шукаю жіночого перукаря який вміє працювати із довгим )) напишіть будь ласка якщо такі є.
-
Доброго дня. Знаходжусь в Монреалі і дуже вагаюсь з вибором провінції. Підкажіть будь ласка чи надають в Едмонтоні страховку? Чи є курси англійської? Які взагалі переваги ?
-
Я була
-
Вена
-
Доброго дня. Пiдкажить будь ласка чи є організації чи рекрутери які допомагають із роботою? Бив би дуже вдячний!
-
Так, а що саме вас цікавить?
-
Привіт. Можливо тут є батьки, чиї діти вчаться в Austin O'Brien. Напишіть будь ласка, можна і в приват. Дякую
-
Дякую за пiдказку. Особливо дякую хто подiлився власним досвiдом.
-
Подав на місяць пізніше і вклеїли, мої друзі подали на два місяці пізніше і на днях отримали паспорти з візами
-
Зараз відмінили ці сроки. В нас теж було набагато більше, ніж 30 днів. Візу вклеїли, все ок.
-
Дякую
-
Бухарест і Варшава
-
Пояснення писали хто відправляв десь на 10 день і більше, якщо у вас до тижня, то не писали
-
Где задавали на вклейку
-
Объяснения какие-то писали или просто сдали позже
20 Jan 2023, 21:20
15466/96670
20 minutes ago