UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Трасс назвала смерть Елизаветы II огромным шоком для страны и мира. Чому вони у такому шоці? Королева прожила довге життя, вони готувалися до її смерті і писали протоколи з тих пір, як їй стукнуло 60)
-
Лев 7808621185 Подзвоніть спитайте
-
Немає вже, на жаль, ми все спродали, коли переїздили. Разом із пасікою, бо неможна везти з Онтаріо сюди своїх бджіл, у них там своя екологія, а у тутешніх своя.
-
Я їздив до механіка, сам з Індії, зробив інспекцію за 60$, але машина моя повністю справна
-
Ну если вы сильный амбициозный мужчина, то без труда найдёте работу долларов за 35-40 в час.
-
Ну і ще додам, що мій чоловік довго працював за мінімалку. Інколи на двох роботах. Інколи сидів взагалі без роботи, бо був ковід. Інколи вставав на роботу о 3 ночі. Було дуже важко. Але побудував в Онтаріо з нуля власну пасіку і зараз має перспективну роботу у Альберті у сфері бджільництва. Везе тому, хто сам везе.
-
Во-первых, я не заставляю вас читать мои опусы. Во-вторых, я всего лишь выразил свое личное мнение. Которое не претендует на истину в последней инстанции. В -третьих, чтобы работать по вашей специальности в Канаде- нужно несколько лет учиться, чтобы получить определенные сертификаты ,тикеты, лицензии и т.д. А для этого нужно знание английского не ниже среднего. Что вы ещё умеете делать? На какую работу согласны? И за какие деньги?
-
Да спасибо, там уже есть пост
-
Хто хоче витрачати час на людину, у якої по факту немає ще ворк перміту? Не ображайтеся, але ви ще 300 разів передумаєте їхати, перміту у вас немає ще і тут таких як ви багато, всі ці люди шукають роботу, але вони вже у Канаді і з паперами на руках, а ви ні, тому вам і не відповідають. А ще кажуть що канадці використовують автоматичні системи розпізнавання резюме, тому якщо ваше резюме не підходить під стандарти, то скоріше за все до людини воно і не дійде.
-
Очередной рекомендодатель. Лучше нихера не пиши чем эту бредятину. Вы, вот такие опытные парни и девчата, думаете что всех остальных в других странах с ложечки икрой кормили или что? Или ты думаешь в той же Польше или Германии работать не нужно? Если человек пытается облегчить себе задачу - это и есть здравый смысл и борьба за себя, а не приехать и пахать за 2300кад потому что я должен пройти этот путь. Читать уже противно вас таких
-
Кто я такой,чтобы вам советовать? Могу только порекомендовать: с таким настроением и с такими амбициями - лучше не ехать в Канаду. Ковровую дорожку здесь не стелят , и всего нужно добиваться с нуля, а то и с минуса. Если вы к этому не готовы, то эта страна не для вас☝️
-
Варто зрозуміти, що буде важко, можливо перша сурвайвл джоб у Канаді і буде за 15 у час, щоб вистачило на житло та їжу. Але все залежить тільки від людини і від її амбіцій. Тут є можливість працювати, навчатися і мати гроші.