Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
96.8k Posts 5.8k Posters 172.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t663701083T Offline
    t663701083T Offline
    Ник Шарко
    wrote on last edited by
    Midas не обращались? Ничего про них не знаю но на Гугл картах отзывы не плохие
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Zymovets
    wrote on last edited by
    Лев 7808621185 Подзвоніть спитайте
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Немає вже, на жаль, ми все спродали, коли переїздили. Разом із пасікою, бо неможна везти з Онтаріо сюди своїх бджіл, у них там своя екологія, а у тутешніх своя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t928154219T Offline
    t928154219T Offline
    Dima Kvasnetskyy
    wrote on last edited by
    Я їздив до механіка, сам з Індії, зробив інспекцію за 60$, але машина моя повністю справна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Григорий
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Порадьте будь ласка автомеханіка, перевіреного, щоб можно було зробити інспекцію для страхової. Бо щось до одних арабів поїхав, там порахували запчастини у три рази дорожче. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Ну если вы сильный амбициозный мужчина, то без труда найдёте работу долларов за 35-40 в час.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Ну і ще додам, що мій чоловік довго працював за мінімалку. Інколи на двох роботах. Інколи сидів взагалі без роботи, бо був ковід. Інколи вставав на роботу о 3 ночі. Було дуже важко. Але побудував в Онтаріо з нуля власну пасіку і зараз має перспективну роботу у Альберті у сфері бджільництва. Везе тому, хто сам везе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Visual
    wrote on last edited by
    Вот этот ответ уже ближе к сути. А то начинается: "ты слабак, канада таких ест и выплевывает через пол года, вам тут не место" и тд.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Visual
    wrote on last edited by
    Это не нормальный ответ. Здесь явные оскорбления и предвзятое отношение. Настроения в моëм посте нет никакого только вопрос
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Во-первых, я не заставляю вас читать мои опусы. Во-вторых, я всего лишь выразил свое личное мнение. Которое не претендует на истину в последней инстанции. В -третьих, чтобы работать по вашей специальности в Канаде- нужно несколько лет учиться, чтобы получить определенные сертификаты ,тикеты, лицензии и т.д. А для этого нужно знание английского не ниже среднего. Что вы ещё умеете делать? На какую работу согласны? И за какие деньги?
    1 Reply Last reply
    0
  • t628484022T Offline
    t628484022T Offline
    Анастасия Хоцяновская
    wrote on last edited by
    Да спасибо, там уже есть пост
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Хто хоче витрачати час на людину, у якої по факту немає ще ворк перміту? Не ображайтеся, але ви ще 300 разів передумаєте їхати, перміту у вас немає ще і тут таких як ви багато, всі ці люди шукають роботу, але вони вже у Канаді і з паперами на руках, а ви ні, тому вам і не відповідають. А ще кажуть що канадці використовують автоматичні системи розпізнавання резюме, тому якщо ваше резюме не підходить під стандарти, то скоріше за все до людини воно і не дійде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t722133871T Offline
    t722133871T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Так найдите за больше в чем проблема.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Visual
    wrote on last edited by
    Очередной рекомендодатель. Лучше нихера не пиши чем эту бредятину. Вы, вот такие опытные парни и девчата, думаете что всех остальных в других странах с ложечки икрой кормили или что? Или ты думаешь в той же Польше или Германии работать не нужно? Если человек пытается облегчить себе задачу - это и есть здравый смысл и борьба за себя, а не приехать и пахать за 2300кад потому что я должен пройти этот путь. Читать уже противно вас таких
    1 Reply Last reply
    0
  • t722133871T Offline
    t722133871T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Вы смотрели группу в фейсбуке Edmonton hosts Ukrainian?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Кто я такой,чтобы вам советовать? Могу только порекомендовать: с таким настроением и с такими амбициями - лучше не ехать в Канаду. Ковровую дорожку здесь не стелят , и всего нужно добиваться с нуля, а то и с минуса. Если вы к этому не готовы, то эта страна не для вас☝️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Варто зрозуміти, що буде важко, можливо перша сурвайвл джоб у Канаді і буде за 15 у час, щоб вистачило на житло та їжу. Але все залежить тільки від людини і від її амбіцій. Тут є можливість працювати, навчатися і мати гроші.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Visual
    wrote on last edited by
    Я пишу что у меня открыт ворк пермит, потому что по фатку так и есть, просто получу я его только в аэропорту по прилету. Просто как-то неприятно лететь не зная что работа найдется. И не за 15.5 в час
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Поки у вас немає ворк перміту, вам ніхто і не захоче відповідати. Не хвилюйтеся, з робочою професією не пропадете. Напитаєте роботу або тут є типу нашого центру зайнятості. Ну а взагалі, хочете мати гарну зп потрібна нормальна англійська хоча б для спілкування і ліцензувати тут свою діяльність.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Visual
    wrote on last edited by
    Всем привет. Ребята, а что в Эдмонтоне с работой вообще? Да и в общем по Канаде. Имею ввиду что я например электрослесарь подземный со стажем 8 лет. Это кому-то будет интересно или идти дворником работать? Просто понятия не имею где по приезду работу искать кроме сайтов, на которых никто никогда не отвечает
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags